• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Στην ανανεωμένη έκδοση του Ford Ecosport υπάρχει πλέον και τετρακίνητη επιλογή, διαθέσιμη μόνο με τον 1,5 EcoΒlue πετρελαιοκινητήρα των 125 ίππων.

Το σύστημα τετρακίνησης του Ford EcoSport έχει τη δυνατότητα κατανομής της ροπής έως 50:50 εμπρός/πίσω.

Δοκιμή: Ford EcoSport 4Χ4 ντίζελ

31.645 Επισκέψεις στο άρθρο (3/10/2018)

Τετρακίνητη σιγουριά: Χάρη στην τετρακίνηση, το πετρελαιοκίνητο Ford EcoSport αποκτά την απαραίτητη αυτοπεποίθηση για περιηγήσεις μακριά από τα όρια της ασφάλτου.

FORD: Επιβλητικό & πολυτελές Ford SUV για 1η φορά στην Ελλάδα

FORD: Fiesta ST: Κορυφαία οδηγική αίσθηση

What is new
- 1,5 EcoBlue πετρελαιοκινητήρας με 125 άλογα
- Intelligent All Wheel Drive
- Kαίει 6,8 λτ./100 χλμ.
- Από 21.306 ευρώ 

Στην ανανεωμένη έκδοση του Ford Ecosport υπάρχει πλέον και τετρακίνητη επιλογή, που είναι διαθέσιμη μόνο με τον 1,5 EcoΒlue πετρελαιοκινητήρα των 125 ίππων που δοκιμάζουμε. Το σύστημα τετρακίνησης, που χρησιμοποιεί το Ford EcoSport ονομάζεται Intelligent All Wheel Drive και αξιολογώντας το επίπεδο πρόσφυσης των τροχών στο δρόμο έχει τη δυνατότητα κατανομής της ροπής έως 50:50 εμπρός/πίσω σε λιγότερο από 20 χιλιοστά του δευτερολέπτου! Οπτικές διαφοροποιήσεις δεν υπάρχουν στο ούτως ή άλλως ανανεωμένο εξωτερικό στυλ του EcoSport, πέρα από το σχετικό λογότυπο στο πίσω μέρος και στο πλάι. Να σημειώσουμε εδώ τη δυνατότητα που δίνεται στον αγοραστή για τοποθέτηση κρεμαστής ρεζέρβας στην πίσω πόρτα, που στην συγκεκριμένη έκδοση θα ταίριαζε περισσότερο από κάθε άλλη λόγω του πιο «χωμάτινου» χαρακτήρα της.

Από 21.306 ευρώ
Η τετρακίνητη έκδοση του ανανεωμένου Ford EcoSport με τον 1,5 EcoBlue κινητήρα είναι διαθέσιμη από 21.306 ευρώ στην έκδοση Business, που δεν παρουσιάζει κάποια ουσιαστική έλλειψη στο εξοπλισμό, πέρα από αυτή των ζαντών αλουμινίου ίσως. Κατά τα άλλα υπάρχει στάνταρ κλιματισμός, ηλεκτρικές ευκολίες και Ford SYNC 3 με οθόνη αφής 8΄΄, σύστημα πλοήγησης και φωνητικό έλεγχο, ανοικτή συνομιλία κινητού τηλεφώνου Bluetooth, υποδοχή USB, χειριστήρια στο τιμόνι και 7 ηχεία. Για την υπερπλήρη έκδοση Titanium η τιμή  ανεβαίνει αισθητά στα 25.307 ευρώ, ενώ για την έκδοση ST-Line της δοκιμής με την σπορ ανάρτηση υπολογίστε 25.672 ευρώ.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

17 διαθέσιμα άρθρα για FORD  ECOSPORT