Τα Φθηνότερα Βενζινάδικα στην περιοχή σου

Δοκιμή: Ford Focus Active Wagon

28.416 Επισκέψεις στο άρθρο (5/9/2019)

Focus του βουνού: Η Active έκδοση διευρύνει το πεδίο δράσης του Ford Focus και του προσδίδει έναν περιπετειώδη χαρακτήρα. Εδώ μάλιστα αυτός συνδυάζεται με Wagon αμάξωμα και έτσι προκύπτει ένα εξαιρετικό «χαρμάνι» με γεύση μεσαίου crossover.

FORD: 610χλμ αυτονομία με μια μόνο φόρτιση

FORD: Εξοικονόμησε 1.873€ σε καύσιμα το χρόνο

FORD: Κερδίστε €10 κλείνοντας on line ραντεβού


Όπως με τα Ka+ Active και Fiesta Active, έτσι τώρα και με το αντίστοιχο Focus, η Ford καταφέρνει να κάνει τη διαφορά στην κατηγορία. Και αυτό γιατί δίνει την ευκαιρία σε κάποιον να αποκτήσει το κορυφαίο οδηγικά αυτοκίνητο της κατηγορίας σε οδηγικό επίπεδο, με κάποια –ικανά- crossover χαρακτηριστικά. Το Focus παραμένει Focus στην Active έκδοση και αυτό σημαίνει πως και πάλι στο επίκεντρο είναι ο οδηγός του.

Στην έκδοση αυτή, διαθέτει αυξημένο ύψος από το έδαφος, νέα προγράμματα οδήγησης και πιο σκληροτράχηλη εμφάνιση, ενώ αν αυτή συνδυάζεται με το Wagon αμάξωμα που δοκιμάζουμε (με μήκος στα 4.693 χλστ.), κοντράρει άνετα τα μικρομεσαία - μεσαία crossover και σε χωροταξικό επίπεδο…

Εμφάνιση: Δείχνει πιο «άγριο» αλλά δεν είναι…
Αισθητικά η Active έκδοση του Focus έχει ένα σαφώς πιο περιπετειώδες στυλ, με διαφοροποιημένη μάσκα και προφυλακτήρες, μαύρα πλαστικά προστατευτικά στις άκρες του αμαξώματος, μεγαλύτερη κατά 30 χλστ. απόσταση από το έδαφος, ζάντες 17 ιντσών (ή 18 προαιρετικά) με μεγαλύτερο προφίλ ελαστικών, ποδιές στους προφυλακτήρες, ράγες οροφής και σπόϊλερ στο πίσω μέρος. Αυτά τα στοιχεία διαφοροποιούν την έκδοση ελαφρώς, διατηρώντας αναλλοίωτη την δυναμική του αν μιλάμε για το 5θυρο και την κομψότητά του για τη Wagon έκδοση.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Διαβάστε περισσότερα για το FORD FOCUS