Προσεγμένο σε ποιότητα και μοντέρνο το εσωτερικό του Kuga, το οποίο είναι πρακτικό και ευρύχωρο. Ο εξοπλισμός της έκδοσης Business είναι υπερπλήρης σε στοιχεία άνεσης και ασφάλειας.

Πλήρης και ευανάγνωστος πίνακας οργάνων με ψηφιακή οθόνη στο κέντρο του.

Ξεχωρίζει στο κέντρο του ταμπλό η έγχρωμη οθόνη 8 ιντσών για το σύστημα SYNC 3 της Ford.

Στα 456 λτ. ο χώρος αποσκευών, η πόρτα του οποίου προσφέρεται με ηλεκτρικό και hands free άνοιγμα.

Εσωτερικό: Καλοφτιαγμένο και ευρύχωρο

64.972 Επισκέψεις στο άρθρο (12/6/2018)

Όπως και στις άλλες εκδόσεις, έτσι και στη βασική βενζινοκίνητη, το εσωτερικό διαθέτει προσεγμένη ποιότητα υλικών και κατασκευής, με μηδενικές ουσιαστικά αστοχίες συναρμογής και προσεκτικό φινίρισμα, καθώς και σύγχρονο διάκοσμο. Ο τελευταίος τονίζεται  από σύστημα infotainment SYNC 3 της Ford, με 8 ιντσών οθόνη αφής, το οποίο είναι συμβατό με λειτουργίες Apple CarPlay και Android Auto. Το SYNC 3 προσφέρει επίσης το SYNC AppLink, που επιτρέπει τον έλεγχο με φωνητικές εντολές μιας σειράς εφαρμογών (apps) που είναι αποθηκευμένες στα smartphone. Για παράδειγμα, πιέζοντας ένα μπουτόν και λέγοντας «I need a coffee», το SYNC 3 εντοπίζει τα καφέ που βρίσκονται στην περιοχή όπου βρίσκεσαι!

Η καμπίνα του Kuga είναι ιδιαίτερα φιλόξενη, στοιχείο που αντανακλάται τόσο στην ευρυχωρία, όσο και στην πρακτικότητά της. Η τελευταία τονίζεται από στοιχεία όπως οι ρυθμιζόμενες σε κλίση πλάτες του πίσω καθίσματος, οι αρκετές θήκες για μικροαντικείμενα και η ηλεκτρική πίσω πόρτα με λειτουργία Hands-Free. Οι πίσω επιβάτες έχουν αρκετό χώρο για τα γόνατά τους, το ίδιο και για το κεφάλι και 4 ψηλοί θα βολευτούν με άνεση. Ένας πίσω 3ος επιβάτης δε θα δυσανασχετήσει, αλλά το έδρανο του καθίσματος θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερο. Η χωρητικότητα του πορτ μπαγκάζ  ξεκινά από τα 456 λτ. και με την αναδίπλωση των καθισμάτων φτάνει τα 1.696 λτ..

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

AUTOFIT PASXA
4green