Η σχεδίαση στο Mondeo Vignale δεν διαφοροποιείται από το «κανονικό». Η ποιότητα των υλικών και η συναρμογή είναι πολύ καλή. Οι εξωτερικοί θόρυβοι που περνούν στην καμπίνα περιορισμένοι.

Με 525 λτ. ο χώρος αποσκευών του Mondeo είναι ικανός για μετακόμιση…

Ανετα τα καθίσματα, και με λειτουργία μασάζ (προαιρετικά).

Ο ψηφιακός πίνακας οργάνων ενισχύει τoν premium χαρακτήρα του μοντέλου της Ford.

Vignale σημαίνει εμμονή στη λεπτομέρεια, όμορφη σχεδίαση και υψηλή τεχνολογία. Αυτές τις αξίες συναντάς και στο εσωτερικό του μοντέλου.

Το Mondeo Vignale μπορεί να κοντράρει σε ποιότητα και πολυτέλεια premium καταξιωμένες προτάσεις.

Εσωτερικό: Σαλόνι υψηλής ποιότητας & αισθητικής

32.021 Επισκέψεις στο άρθρο (4/1/2018)

Ανοίγοντας την πόρτα και μπαίνοντας στο εσωτερικό του Mondeo Vignale καταλαβαίνεις πως βρίσκεσαι στην καμπίνα ενός προσεγμένου αυτοκινήτου και πως το εσωτερικό έχει εξελιχθεί ώστε να προσφέρει στους επιβάτες μία όσο το δυνατόν πιο άνετη και πολυτελή εμπειρία. Για παράδειγμα το δέρμα που ντύνει ταμπλό και καθίσματα είναι ποιοτικό, με άριστη ραφή και συναρμογή. Τα πλαστικά δεν τρίζουν και μένουν στη θέση τους, ενώ παχύ αφρώδες υλικό συναντάς όπου και αν γυρίσεις το μάτι. 

Όσο για τα καθίσματα; Η Ford έχει φροντίσει ώστε η σχεδίασή τους να είναι τέτοια που να μειώνει την κούραση στα μακρινά ταξίδια, ενώ περιλαμβάνεται και λειτουργία μασάζ για τους μηρούς και την πλάτη. Ωστόσο, για να την ενεργοποιήσεις πρέπει να μπεις στο μενού του συστήματος πολυμέσων. Θα θέλαμε να υπήρχε και ένα κουμπάκι στο κάθισμα για πιο γρήγορα…

Αναφορικά με τους χώρους για τους επιβάτες και τις αποσκευές αυτοί δεν αλλάζουν σε σχέση με το «κανονικό» μοντέλο όντας δηλαδή υπερ-τεράστιοι, ωστόσο περαιτέρω βελτίωση έχει γίνει στο κομμάτι της ηχομόνωσης εφαρμόζοντας το σύστημα Active Noise Cancellation, μέσω του οποίου αποσβένεται ο θόρυβος από τον κινητήρα, ανάλογα με τις στροφές του. Παράλληλα, έχουν χρησιμοποιηθεί και ειδικά ακουστικά κρύσταλλα στα τζάμια. Η δική μας αίσθηση; Αισθάνεσαι σχεδόν απομονωμένος από τον έξω κόσμο, αφού οι θόρυβοι που περνούν στην καμπίνα είναι περιορισμένοι.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

AUTOFIT PASXA
4green