Δοκιμή: Ηλεκτρική Ford Mustang Mach-E | 4κίνητη με 350 PS
8 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Δοκιμή: Ηλεκτρική Ford Mustang Mach-E | 4κίνητη με 350 PS

92.554 Επισκέψεις στο άρθρο (12/11/2021)

Πως συνδυάζονται σε μια πρόταση το «Mustang», το «SUV» και το «ηλεκτρικό»; H Ford μπαίνει δυνατά στη μάχη των ηλεκτρικών και κάνει τη διαφορά με το δικό της τρόπο μέσω της Mustang Mach-E…

Με την Mustang Mach-E η Ford κάνει τη διαφορά προσφέροντας ένα σύνολο που μπορεί να σε κάνει να πιστέψεις στα ηλεκτρικά μέσω της ταυτότητάς του, της οδηγοκεντρικής του προσέγγισης και της αυτονομίας. Ένα εντυπωσιακό σε αισθητική, τεχνολογία και πρακτικότητα αυτοκίνητο που ξεφεύγει από τα στενά πλαίσια των pony car που μας έρχονται αρχικά στο νου και βάζει το θρύλο Mustang σε μια νέα εποχή, ίσως αποτελώντας και ένα μελλοντικό future classic. Σε κάθε περίπτωση, το εντυπωσιακό είναι πως συνδυάζεται η ιστορία της Mustang με το μέλλον της αυτοκίνησης, σε ένα νέο σώμα (βλ. SUV) και νιώθοντας πάντα αυτήν την ιδιαίτερη αύρα παντού…

Κοστίζει  από 57.587 στην δικίνητη έκδοση με τη βασική μπαταρία και φτάνει έως τα 68.712 ευρώ στην 4κίνητη έκδοση που δοκιμάζουμε.

Κοστίζει από 57.587 στην δικίνητη έκδοση με τη βασική μπαταρία και φτάνει έως τα 68.712 ευρώ στην 4κίνητη έκδοση που δοκιμάζουμε.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »


Επίσης, το ακόμα πιο εντυπωσιακό είναι πως κανένα άλλο μοντέλο μέσα στην γκάμα και δη των SUV/crossover μοντέλων της Ford, δεν είναι σαν την Mach-E. Aυτή συνδυάζει μαγικά, στοιχεία τόσο του Puma όσο και του Kuga και μέσω της ηλεκτρικής της φύσης καταφέρνει να αφήνει το δικό της στίγμα. Η Mach-E κοστίζει  από 55.711 στην δικίνητη έκδοση με τη βασική μπαταρία και φτάνει έως τα 66.836 ευρώ στην 4κίνητη έκδοση που δοκιμάζουμε, ενώ είναι premium σε όλα τα επίπεδα.

Σχεδίαση: Αναλογίες και στοιχεία Mustang με ύψος crossover
Η ηλεκτρική Ford Mustang Mach-E συνδυάζει δύο διαφορετικούς κόσμους αισθητικά, αποτελώντας μια «φρέσκια» και επιβλητική πρόταση. Συγκεκριμένα, είναι ξεκάθαρη η συγγένεια με το θρυλικό μοντέλο λόγω ονόματος, όμως οι ομοιότητες δεν περιορίζονται στην ονομασία, αλλά και σε άλλους τομείς, όπως η εμφάνιση. Για παράδειγμα τα πίσω φανάρια φέρουν τις χαρακτηριστικές τρεις κάθετες λωρίδες, οι προβολείς μπροστά επίσης παραπέμπουν στο συμβατικό μοντέλο, ενώ κύρια χαρακτηριστικά της αποτελούν η κλειστού τύπου  γρίλια στην εμπρόσθια μάσκα, καθώς και η έντονη κλίση της οροφής στο πίσω μέρος με το τρικ της διχρωμίας της σε σχέση με το αμάξωμα να τονίζει τον κουπέ χαρακτήρα της. Με λίγα λόγια οι αναλογίες και οι σχεδιαστικές λεπτομέρειες της Mach-E θυμίζουν Mustang ενώ τα υπόλοιπα στοιχεία της μας δίνουν ένα εντυπωσιακό κουπέ crossover με premium στοιχεία.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

EUROINS PASXA
fiat