6 φωτογραφίες »

Δοκιμή: 1.000άρι Ανανεωμένο Honda Civic

102.771 Επισκέψεις στο άρθρο (23/5/2020)

Civic update 10.1: Η 10η γενιά του Honda Civic ανανεώνεται ελάχιστα αισθητικά και πολύ τεχνολογικά, συνεχίζοντας έτσι να αποτελεί ένα ικανότατο και ξεχωριστό μοντέλο της μικρομεσαίας κατηγορίας.


Το δημοφιλέστερο μοντέλο της Honda, το Civic, βρίσκεται πλέον στην 10 γενιά του και στο σημείο της ανανέωσης αυτής, όπως συμβαίνει συχνά στην αυτοκίνηση. Το update στην προκειμένη περίπτωση είναι πολύ μικρής έκτασης αναφορικά με την εμφάνιση, όμως σημαντικό στο τεχνολογικό κομμάτι.

Πιο συγκεκριμένα, όσον αφορά στην εμφάνιση κυριαρχούν οι νέοι full LED προβολείς και τα ανασχεδιασμένα φώτα ημέρας LED, που συνδυάζονται όμορφα με τις δυναμικές ακμές του αμαξώματος στο εμπρός μέρος. Οι ακμές αποτελούν και πάλι το κύριο χαρακτηριστικό της σχεδίασης του Civic σε όλες τις επιφάνειές του και διαμορφώνουν το επιθετικό του ύφος. Επίσης, η ανανέωση περιλαμβάνει επιπλέον νέες ζάντες αλουμινίου 16 ή 17 ιντσών ανάλογα με την έκδοση, καθώς και ένα επιπλέον χρώμα στην παλέτα του, το Obsidian Blue. 

Επόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

Ακολουθήστε το autotriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις, στο Autotriti.gr
ID BUZZ
Εκθεση Αυτοκινήτου. Οικονομία στην κατανάλωση. Βρές υβριδικά, ηλεκτρικά, LPG/CNG, plug-in. Τι ισχύει για μεταχειρισμένα και diesel