Κάψανε λιγότερο από diesel

Η ανάρτηση συνδυάζει με μεγάλη επιτυχία την άνεση και το κράτημα, μη επιτρέποντας μεγάλη κλίση, αλλά και μην ταλαιπωρώντας τους επιβάτες πάνω από τις κακοτεχνίες.

Στο δρόμο: Eυχάριστη έκπληξη

45.949 Επισκέψεις στο άρθρο (1/2/2019)

Το Jazz με τον 1,5 κινητήρα διαθέτει έναν σπορτίφ χαρακτήρα ο οποίος σε κερδίζει με το καλημέρα. Με μοναδικά άμεση απόκριση στο πάτημα του γκαζιού, με σωστή θέση οδήγησης και με την κοντή κλιμάκωση να διατηρεί σε συνεχώς σε εγρήγορση τον κινητήρα, το κορυφαίο Jazz κινείται ευχάριστα. Η ανάρτηση συνδυάζει με μεγάλη επιτυχία την άνεση και το κράτημα, μη επιτρέποντας μεγάλη κλίση, αλλά και μη ταλαιπωρώντας τους επιβάτες πάνω από τις κακοτεχνίες. Μέσα σε όλα είναι και ο εξαιρετικός επιλογέας-παιχνίδι, που σε προκαλεί να αλλάζεις συνεχώς σχέσεις, έστω και άσκοπα, ενώ τα φρένα είναι άψογα από κάθε άποψη!  Πάντως, στον αυτοκινητόδρομο τα πράγματα δεν και τόσο ευχάριστα για τα αυτιά των επιβατών μιας και η κλιμάκωση του κιβωτίου διατηρεί τη βελόνα του στροφόμετρου κοντά στις 4.000 σ.α.λ σε ταχύτητα ταξιδίου.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Ακολουθήστε το autotriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
Foto 24-11-22-308-peugeot-2008
Εκθεση Αυτοκινήτου. Οικονομία στην κατανάλωση. Βρές υβριδικά, ηλεκτρικά, LPG/CNG, plug-in. Τι ισχύει για μεταχειρισμένα και diesel