Δοκιμή: Αυτόματο Hyundai i10
6 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Δοκιμή: Αυτόματο Hyundai i10

122.804 Επισκέψεις στο άρθρο (3/10/2020)

Go big, go auto: Δοκιμάζουμε το Hyundai i10 στην ισχυρότερη έκδοση των 84 ίππων σε συνδυασμό με αυτοματοποιημένο κιβώτιο, που προσφέρει μεγαλύτερη ευκολία στη χρήση και πιο τονισμένες ρεπρίζ.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Το Hyundai i10 από την πρώτη στιγμή που μπήκε στο γκαράζ της σύνταξης άφησε θετικότατες εντυπώσεις σε όλους μας. Είναι η πρώτη ίσως φορά που ένα μίνι προσφέρει ένα τόσο πλήρες πακέτο. Λιλιπούτειο και ευέλικτο με άνετους χώρους, πρακτικό, με hi-tech στοιχεία, εμφανίσιμο, ευκολοδήγητο και ασφαλές είναι κάποια από τα στοιχεία που το καθιστούν μια ολοκληρωμένη λύση. Στοιχεία που χαρακτηρίζουν το μοντέλο γενικότερα σε όλες του τις εκδόσεις που έχουμε δοκιμάσει μέχρι στιγμής.

Η μοναδική που δεν έχουμε δοκιμάσει από αυτές που έχουν λανσαριστεί (αναμένουμε σύντομα και την τούρμπο «Ν edition») είναι η αυτόματη των 84 ίππων. Όπως καταλάβατε για αυτήν θα αναφερθούμε στις επόμενες γραμμές… 

Από 11.890 ευρώ, συν 700 ευρώ για το αυτόματο κιβώτιο 
Η έκδοση της δοκιμής μας κοστολογείται από 12.590 ευρώ, με πολύ καλό εξοπλισμό που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων 6 αερόσακους, το πακέτο συστημάτων ασφαλείας Hyundai SmartSense με αυτόνομη πέδηση, Cruise Control και air condition. Αρκετά vfm θεωρούμε και την επόμενη έκδοση Style, με τιμή από 13.390 ευρώ, αλλά και έξτρα εξοπλισμό με σύστημα αναγνώρισης φωνής, έγχρωμη οθόνη αφής 8``, κάμερα οπισθοπορείας, ηχεία και στις πίσω πόρτες και ηλεκτρικούς καθρέπτες. Σε κάθε περίπτωση η διαφορά με την χειροκίνητη έκδοση είναι επιπλέον 700 ευρώ, ενώ συγκριτικά με την αυτόματη έκδοση των 67 ίππων, είναι ακριβότερη κατά 550 ευρώ.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
moto