• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Ποιοτικό και πολύ στιβαρό, με ωραία αίσθηση στην αφή. Το εσωτερικό του ProCeed φλερτάρει με την premium κατηγορία.

Παρά την κλίση της οροφής 5 ενήλικες θα χωρέσουν χωρίς παραχωρήσεις, αρκεί να είναι κάτω από 1,80.

Ο χώρος αποσκευών έχει χωρητικότητα 594 λίτρων, ενώ παράλληλα διαθέτει και πολλές πρακτικές μεταφορικές λύσεις, με τον πάτο του να διαθέτει πολλές κρυφές θήκες.

Ο χώρος αποσκευών έχει χωρητικότητα 594 λίτρων, ενώ παράλληλα διαθέτει και πολλές πρακτικές μεταφορικές λύσεις, με τον πάτο του να διαθέτει πολλές κρυφές θήκες.

Εσωτερικό-Χώροι: Χαίρεσαι να το ψηλαφίζεις

27.341 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 5/5/2019

Το εσωτερικό του ProCeed στο μπροστά μέρος της καμπίνας, δεν παρουσιάζει διαφορές από την πεντάθυρη εκδοχή. Ποιοτικά και εργονομικά άρτιο, με μαλακό υλικό στα περισσότερα σημεία του, εξαιρετική συναρμογή και λεπτομέρειες που σε κερδίζουν στην αφή, γλυκοκοιτάει πιο premium μοντέλα. Στη συγκεκριμένη έκδοση το μουντό διάκοσμο μετριάζουν λίγο οι σπορ λεπτομέρειες της έκδοσης GT Line, όπως το τιμόνι και οι ραφές, καθώς επίσης  και τα τύπου μπάκετ καθίσματα.

Στους χώρους, το επιμηκυμένο πίσω μέρος έχει δημιουργήσει χώρο αποσκευών με το εξαιρετικό νούμερο των 594 λίτρων, ο οποίος μάλιστα διαθέτει και πολλές πρακτικές αποθηκευτκές λύσεις. Από την άλλη βέβαια η κλίση της πίσω κολώνας έχει μειώσει ελάχιστα τον αέρα για τα κεφάλια των πίσω επιβατών (5 ενήλικες χωρούν χωρίς παραχωρήσεις), οι οποίοι βέβαια δε θα αντιμετωπίσουν πρόβλημα, εκτός αν είναι πάνω από 1,8 μ.. Στα συν της καμπίνας και το χαμηλό τούνελ που θα βολέψει πιο εύκολα τον μεσαίο επιβάτη.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

10 διαθέσιμα άρθρα για KIA  PRO_CEED

 
Σχολιάστε την είδηση 3 σχόλια