Η σχεδίαση της καμπίνας είναι λίγο παρωχημένη, ωστόσο η ποιότητα είναι σε πολύ καλά επίπεδα. Η οθόνη στον πίνακα οργάνων ενημερώνει για την 4κίνηση, τις μπαταρίες και λοιπά, ενώ από τα μπουτόν στην κονσόλα (πίσω από τον επιλογέα) θα επιλέξετε το οδηγικό προφίλ.

Στον τομέα των χώρων 5 ενήλικες θα βολευτούν πολύ άνετα, ενώ παράλληλα θα απολαύσουν πολλές πρακτικές λύσεις, όπως η πρίζα 220V. Ίδια πρίζα θα συναντήσουμε και στο χώρο αποσκευών των 453 λτ.

Δοκιμή: Νέο Mitsubishi Outlander PHEV

25.374 Επισκέψεις στο άρθρο (22/9/2019)

Green Eco Beast! Το πιο προηγμένο τεχνολογικά μοντέλο παραγωγής της Mitsubishi, το plug-in υβριδικό Outlander, έρχεται να δείξει την νέα εποχή της ιαπωνικής φίρμας. Περιπετειώδες, επιβλητικό, οικονομικό-οικολογικό και επίκαιρο με τις σύγχρονες τάσεις συνδεσιμότητας.


Δοκιμάζουμε το ανανεωμένο Mitsubishi Outlander PHEV, το πρώτο υβριδικό μοντέλο της φίρμας, με δυνατότητα φόρτισης και ηλεκτρικής αυτονομίας. Αρχικά να πούμε πως προσφάτως ανανεώθηκε, ώστε να εναρμονιστεί με τις σύγχρονες τάσεις, σχεδιαστικά και τεχνολογικά. Έτσι απέκτησε νέα μάσκα και full LED φωτιστικά σώματα, μεγαλύτερους προφυλακτήρες μπροστά και πίσω, καθώς και νέες ανασχεδιασμένες ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών.

Από 45.900 ευρώ
Το νέο Outlandert PHEV στην ελληνική αγορά είναι διαθέσιμο σε 8 διαφορετικούς χρωματισμούς και δύο εκδόσεις εξοπλισμού την Intense Plus με τιμή από 45.900 ευρώ, που είναι παραπάνω από πλήρης για αρχική και την πλουσιότερη Instyle Plus Νavi, που κοστολογείται από 54.900 ευρώ.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Ακολουθήστε το autotriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις, στο Autotriti.gr
STATHIS FORD
Εκθεση Αυτοκινήτου. Οικονομία στην κατανάλωση. Βρές υβριδικά, ηλεκτρικά, LPG/CNG, plug-in. Τι ισχύει για μεταχειρισμένα και diesel