Έκδηλος είναι ο premium χαρακτήρας του εσωτερικού, το οποίο είναι προσεγμένο μέχρι και στην τελευταία λεπτομέρεια με σωστή εργονομία και εντυπωσιακό φινίρισμα.

Προς χάρη των μπαταριών ο χώρος αποσκευών θυσίασε 110 λτ πέφτοντας στα 370 λτ., τιμή που αντιστοιχεί σε μικρομεσαίο μοντέλο.

Zoom στις λεπτομέρειες της καμπίνας της BMW 330e iPerformance.

Zoom στις λεπτομέρειες της καμπίνας της BMW 330e iPerformance.

Zoom στις λεπτομέρειες της καμπίνας της BMW 330e iPerformance.

Εσωτερικό: Χαρισματικό, όπως σε κάθε 3άρα

23.534 Επισκέψεις στο άρθρο (21/2/2018)

Ουσιαστικά, η μόνη διαφορά στην καμπίνα σε σχέση με τις συμβατικές εκδόσεις είναι το κουμπί eDrive για τον έλεγχο της ηλεκτροκίνησης, το οποίο βρίσκει κανείς στη βάση του επιλογέα για το αυτόματο κιβώτιο. Κατά τα άλλα έκδηλος είναι ο premium χαρακτήρας του εσωτερικού, το οποίο είναι προσεγμένο μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια με σωστή εργονομία και εντυπωσιακό φινίρισμα. Τα υλικά είναι κορυφαία, ο εξοπλισμός άνεσης και ασφάλειας αντίστοιχος, ενώ αισθητός είναι ο high-tech χαρακτήρας. Ο τελευταίος μάλιστα τονίζεται όταν ο οδηγός επιλέξει να βλέπει στη μεγάλη έγχρωμη οθόνη στη μέση του ταμπλό τη ροή ενέργειας στο υβριδικό σύστημα κίνησης. ¶νετα καθίσματα, εξαιρετική θέση οδήγησης και άκρως ικανοποιητικοί χώροι για τους επιβάτες συμπληρώνουν την εικόνα με έναν και μόνο ουσιαστικό χωροταξικό συμβιβασμό: Ο χώρος αποσκευών από τα 480 λτ. των συμβατικών εκδόσεων έχει πέσει στα 370 λτ. μιας και το «πακέτο» των μπαταριών είναι τοποθετημένο κάτω από το αντίστοιχο δάπεδο.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Hyundai
vw