• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Ο νέος κινητήρας αποδίδει 120 ίππους και 300 Nm ροπής, με το γερμανικό μοντέλο πλέον να υπερηφανεύεται πως διαθέτει από τις καλύτερες ρεπρίζ της κατηγορίας και μάλιστα διατηρώντας την κατανάλωση σε καλά επίπεδα.

Ευχάριστο είναι στο δρόμο το Crossland X παρουσιάζοντας σταθερότητα και άνετο χαρακτήρα μέσω της σχετικά σφιχτής ρύθμισης της ανάρτησής του.

Κινητήρας: Απέκτησε νεύρο, παραμένει ολοκληρωμένο

15.157 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 14/3/2019
 

Ο νέος κινητήρας αποδίδει 120 ίππους και 300 Nm ροπής, με το γερμανικό μοντέλο πλέον να υπερηφανεύεται πως διαθέτει από τις καλύτερες ρεπρίζ της κατηγορίας και μάλιστα διατηρώντας την κατανάλωση σε καλά επίπεδα (6,4 λτ./100 χλμ.), με την συνολική λειτουργία του μοτέρ και τη συνεργασία του με το αυτόματο κιβώτιο να είναι αρκετά πολιτισμένη. Πέρα από τις επιδόσεις, στο δρόμο το Crossland X παρουσιάζεται σταθερό και ευθύβολο, με περιορισμένες κλίσεις σε δρόμο με στροφές και αρκετά ουδέτερο υπό πίεση. Ως αστικό crossover, το Crossland X καθίσταται ευχάριστο στην πόλη όντας ευκολοδήγητο και ευέλικτο παρά τα 4,2 μ. μήκους του, ενώ μόνο οι έντονες εγκάρσιες ανωμαλίες θα γίνουν αισθητές στο εσωτερικό.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

9 διαθέσιμα άρθρα για OPEL  CROSSLAND X