Χωρίς σχεδιαστική ταυτότητα, αλλά με κορυφαία ποιότητα και εξαιρετικό φινίρισμα το ταμπλό του VW Tiguan.

Στάνταρ η έγχρωμη οθόνη αφής των 8 ιντσών.

Δεν καταφέραμε να βρούμε ενημέρωση για τη 2κίνητη λειτουργία.

Θα έπρεπε να είναι στάνταρ κάποιο σύστημα παραμετροποίησης των βασικών λειτουργιών.

Χάρη στο κατά 180 χλστ. εμπρός-πίσω μετακινούμενο πίσω κάθισμα ο πρακτικός και εύκολος στη φόρτωση χώρος αποσκευών έχει χωρητικότητα από 420-515 λτ..

Εσωτερικό: Πάντα ποιοτικό, πρακτικό και ευρύχωρο

106.012 Επισκέψεις στο άρθρο (6/12/2019)

Το εσωτερικό παραμένει άτολμο σχεδιαστικά, αλλά κερδίζει τις εντυπώσεις με την υψηλή ποιότητα κατασκευής, η οποία τονίζεται από την ευρεία χρήση μαλακού υλικού, το εξαιρετικό επίπεδο φινιρίσματος και την άριστη συναρμολόγηση. Στο κέντρο του ταμπλό υπάρχει μεγάλη (8 ιντσών) έγχρωμη οθόνη αφής, ενώ η εργονομία είναι εξαιρετική και φυσικά δεν προβληματίζει: Όλα είναι εκεί που περιμένεις, η θέση οδήγησης είναι πανοραμική και προσφέρει πολύ καλή περιφερειακή ορατότητα (ειδικά σε συνδυασμό με την κάμερα οπισθοπορείας), ενώ ο πίνακας οργάνων είναι πλήρης και ευανάγνωστος. Ο τελευταίος είναι ψηφιακός (έξτρα), αλλά μας έλλειψε η ένδειξη για την 2κύλινδρη λειτουργία του κινητήρα. Ο εξοπλισμός άνεσης και ασφάλειας είναι πλήρης, ενώ από τη βασική έκδοση στάνταρ είναι ο ηλεκτρονικά ελεγχόμενος κλιματισμός 3 ζωνών.

Ένα ακόμη ατού είναι η εξαιρετική ευρυχωρία ακόμη και για 5 ενήλικες. Στο πίσω κάθισμα κάθονται με άνεση 3 επιβάτες, έχοντας άφθονο χώρο για τα γόνατα και απολύτως ικανοποιητικό για τους ώμους και τα κεφάλια τους. Χάρη στο κατά 180 χλστ. εμπρός-πίσω μετακινούμενο πίσω κάθισμα ο χώρος αποσκευών έχει χωρητικότητα από 420-515 λτ.. Με την πτώση της πλάτης (ρυθμίζεται) του διαιρούμενου κατά 60:40 (κάθε τμήμα σύρεται ανεξάρτητα) πίσω καθίσματος, ο χώρος αποσκευών φτάνει στα 1.555 λτ.. 

ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

PEIRAIOS LEASING
NISSAN