Χωρίς σχεδιαστική ταυτότητα, αλλά με κορυφαία ποιότητα και εξαιρετικό φινίρισμα το ταμπλό του VW Tiguan.

Στάνταρ η έγχρωμη οθόνη αφής των 8 ιντσών.

Δεν καταφέραμε να βρούμε ενημέρωση για τη 2κίνητη λειτουργία.

Θα έπρεπε να είναι στάνταρ κάποιο σύστημα παραμετροποίησης των βασικών λειτουργιών.

Χάρη στο κατά 180 χλστ. εμπρός-πίσω μετακινούμενο πίσω κάθισμα ο πρακτικός και εύκολος στη φόρτωση χώρος αποσκευών έχει χωρητικότητα από 420-515 λτ..

Εσωτερικό: Πάντα ποιοτικό, πρακτικό και ευρύχωρο

102.294 Επισκέψεις στο άρθρο (6/12/2019)

Το εσωτερικό παραμένει άτολμο σχεδιαστικά, αλλά κερδίζει τις εντυπώσεις με την υψηλή ποιότητα κατασκευής, η οποία τονίζεται από την ευρεία χρήση μαλακού υλικού, το εξαιρετικό επίπεδο φινιρίσματος και την άριστη συναρμολόγηση. Στο κέντρο του ταμπλό υπάρχει μεγάλη (8 ιντσών) έγχρωμη οθόνη αφής, ενώ η εργονομία είναι εξαιρετική και φυσικά δεν προβληματίζει: Όλα είναι εκεί που περιμένεις, η θέση οδήγησης είναι πανοραμική και προσφέρει πολύ καλή περιφερειακή ορατότητα (ειδικά σε συνδυασμό με την κάμερα οπισθοπορείας), ενώ ο πίνακας οργάνων είναι πλήρης και ευανάγνωστος. Ο τελευταίος είναι ψηφιακός (έξτρα), αλλά μας έλλειψε η ένδειξη για την 2κύλινδρη λειτουργία του κινητήρα. Ο εξοπλισμός άνεσης και ασφάλειας είναι πλήρης, ενώ από τη βασική έκδοση στάνταρ είναι ο ηλεκτρονικά ελεγχόμενος κλιματισμός 3 ζωνών.

Ένα ακόμη ατού είναι η εξαιρετική ευρυχωρία ακόμη και για 5 ενήλικες. Στο πίσω κάθισμα κάθονται με άνεση 3 επιβάτες, έχοντας άφθονο χώρο για τα γόνατα και απολύτως ικανοποιητικό για τους ώμους και τα κεφάλια τους. Χάρη στο κατά 180 χλστ. εμπρός-πίσω μετακινούμενο πίσω κάθισμα ο χώρος αποσκευών έχει χωρητικότητα από 420-515 λτ.. Με την πτώση της πλάτης (ρυθμίζεται) του διαιρούμενου κατά 60:40 (κάθε τμήμα σύρεται ανεξάρτητα) πίσω καθίσματος, ο χώρος αποσκευών φτάνει στα 1.555 λτ.. 

ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

Ακολουθήστε το autotriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις, στο Autotriti.gr
15.3 Toyota 1million
test center