Οι πίσω πολλαπλοί σύνδεσμοι κρατάνε συνεχώς τους αντίστοιχους τροχούς σε επαφή με την άσφαλτο. Η πρόσφυση είναι εξαιρετική σε κάθε περίπτωση.

Στο δρόμο: Σημείο αναφοράς για την ποιότητα κύλισης

106.048 Επισκέψεις στο άρθρο (6/12/2019)

Η premium αίσθηση, που δίνει το Tiguan μόλις μπεις στην καμπίνα τονίζεται από τη στιγμή που οι τροχοί κυλίσουν. Με τα επίπεδα θορύβου να διατηρούνται σε εξαιρετικά χαμηλά επίπεδα, η ποιότητα κύλισης είναι κορυφαία. Αν και ο κινητήρας δείχνει τραχύς στις υψηλές στροφές, η τονισμένη ηχομόνωση κάνει αυτό που πρέπει, τη στιγμή που οι αναρτήσεις «καταπίνουν» τις κακοτεχνίες χωρίς να θορυβούν και χωρίς να δείχνουν τάσεις ενδοτικότητας. Ο κινητήρας επιταχύνει δυναμικά αν το ζητήσεις, χάρη στη δύναμη, την πλούσια ροπή και φυσικά το εξαιρετικό κιβώτιο DSG με την καλή απόκριση και τις γρήγορες αλλαγές.

Το ταξίδι είναι ευχάριστο, αφού μένεις ατσαλάκωτος και το αυτοκίνητο εμφανίζει ιδιαίτερη σταθερότητα. Ακόμη και σε πιο «κλειστές» διαδρομές, το Tiguan δεν «ιδρώνει». Αν και ελαφρύ, το τιμόνι είναι καλοζυγισμένο και ακριβές, ενώ οι πίσω πολλαπλοί σύνδεσμοι κρατάνε συνεχώς τους αντίστοιχους τροχούς σε επαφή με την άσφαλτο. Η πρόσφυση είναι εξαιρετική και όταν το παρακάνεις τα ηλεκτρονικά επεμβαίνουν διακριτικά και κυρίως αποτελεσματικά με το κερασάκι στην τούρτα να είναι τα εξαιρετικά σε αίσθηση και αποτελεσματικότητα φρένα. Η ικανή απόσταση από το έδαφος (191 χλστ.) είναι ένα ατού πέρα από την άσφαλτο.

ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

FORD E-TRANSIT
OPEL