Το εσωτερικό διατηρείται σε πολύ καλή κατάσταση, οι πίσω δίσκοι είναι φθαρμένοι

5.092 Επισκέψεις στο άρθρο (27/3/2024)
Το εσωτερικό διατηρείται σε πολύ καλή κατάσταση, οι πίσω δίσκοι είναι φθαρμένοι

Παρά τα χιλιόμετρα που έχει διανύσει το Skoda Kamiq που δοκιμάζουμε ως μεταχειρισμένο, τα οποία είναι παραπάνω από 100.000, η εικόνα στην καμπίνα του αυτοκινήτου είναι αντάξια καινούργιων μοντέλων. Αν εξαιρέσουμε λίγες μικρές γρατζουνιές σε πλαστικές επενδύσεις, δεν υπάρχουν άλλα σημάδια φθοράς. Οι διακόπτες στο τιμόνι και στο ταμπλό δεν έχουν ξεβάψει, ενώ αντίστοιχα το στεφάνι του τιμονιού δεν εμφανίζει «γυαλάδες» από τη χρήση.


Σε αντίστοιχα καλή κατάσταση βρίσκονται και οι επενδύσεις των καθισμάτων, που αποτελούνται από ένα συνδυασμό δέρματος και βελούδου. Το αφρώδες υλικό διατηρεί καλά τη φόρμα του και συνολικά τα καθίσματα είναι αντάξια premium οικογενειακών αυτοκινήτων, αφού είναι άνετα και ταυτόχρονα προσφέρουν καλή στήριξη.
Η οθόνη του συστήματος infotainment έχει διάσταση 8,25 ίντσες και το λογισμικό είναι ενημερωμένο.

Οδηγώντας το μεταχειρισμένο Skoda Kamiq δεν παρατηρούνται ενοχλητικοί τριγμοί από την ανάρτηση και το σύστημα διεύθυνσης του αυτοκινήτου. Τα μόνα εξαρτήματα που έχουν αρκετή φθορά είναι οι δίσκοι των πίσω φρένων. Αυτό όμως δεν αρκεί για να αφαιρέσει «πόντους» από τον τομέα αξιοπιστίας του μοντέλου, αντιθέτως μπορεί να σας προσφέρει έναν λόγο για να διαπραγματευτείτε κάποια μείωση τιμής με τον πωλητή.

Σελίδα 1Δοκιμή μεταχειρισμένου: Skoda Kamiq με φυσικό αέριο
Σελίδα 2Το Skoda Kamiq είναι ευρύχωρο και έχει υψηλή ποιότητα κατασκευής
Σελίδα 3Αξιόπιστος ο κινητήρας φυσικού αερίου του Skoda Kamiq G-TEC
Σελίδα 4Το εσωτερικό διατηρείται σε πολύ καλή κατάσταση, οι πίσω δίσκοι είναι φθαρμένοι
Σελίδα 5Τα μεταχειρισμένα Skoda Kamiq κοστίζουν από 17.000 έως 26.000 ευρώ
ford
test center