Το νέο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο της Mercedes βρέθηκε πρόσφατα στους γερμανικούς δρόμους.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το νέο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο της Mercedes βρέθηκε πρόσφατα στους γερμανικούς δρόμους.

Δοκιμών συνέχεια για την Mercedes EQE (+vid)

1.687 Επισκέψεις στο άρθρο (22/2/2021)

Η Mercedes συνεχίζει την ανάπτυξη ηλεκτρικών αυτοκινήτων που θα γεμίσουν ολοένα και περισσότερο την γκάμα της. Ένα από αυτά που ακολουθούν είναι η EQE, η οποία μάλιστα εντοπίστηκε σε ένα κατασκοπευτικό βίντεο να συνεχίζει τις δοκιμές εξέλιξης.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Το νέο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο της Mercedes βρέθηκε πρόσφατα στους γερμανικούς δρόμους να πραγματοποιεί δοκιμές, εξακολουθώντας να φορά πλήρες καμουφλάζ που δεν μας αφήνει να συζητήσουμε περεταίρω για την εξωτερική εμφάνιση. Βέβαια κατά το παρελθόν σας έχουμε δώσει μία πρώιμη «γεύση» από την εμφάνιση της Mercedes EQE, με ανεξάρτητα σχέδια που έχουν κάνει την εμφάνισή τους.
 
Επιστρέφοντας στο βίντεο, πέραν της ησυχίας που προέρχεται από το ηλεκτρικό σύστημα κίνησης της EQE, εντύπωση προκαλεί το αυξημένο κενό που υπάρχει μεταξύ των τροχών και των φτερών, κάτι που δεν ίσχυε σε προηγούμενες κατασκοπευτικές εικόνες του μοντέλου. Αυτό ενδέχεται να έγκειται στο γεγονός πως οι μηχανικοί της γερμανικής φίρμα ίσως δοκιμάζουν κάποιο είδος προσαρμοζόμενης ανάρτησης ή διαφορετικές ρυθμίσεις στο σύνολο του συστήματος ανάρτησης από αυτό που υπήρχε στα άλλα πρωτότυπα.
 
Από κει και πέρα να πούμε πως η νέα Mercedes EQE θα βασίζεται στην αρχιτεκτονική ηλεκτρικών οχημάτων της Mercedes (EVA) και αναμένεται να κάνει την εμφάνισή της εντός του 2021, ενώ λίγο μετά θα ξεκινήσει και η παραγωγή της στο εργοστάσιο Factory 56 στο Sindelfingen (Γερμανία).    
 
Πληροφορίες για το ηλεκτρικό σύστημα κίνησης δεν έχουν υπάρξει, όμως θεωρείται βέβαιο πως εκτός των συμβατικών εκδόσεων μηδενικών ρύπων θα υπάρξουν και τα μοντέλα επιδόσεων της AMG, πρόθεση που έχει δείξει η Mercedes μέσω της κατοχύρωσης του συγκεκριμένου ονόματος.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

ford
OPEL