Δωρεά πυροσβεστικού Toyota Hilux στους εθελοντές δασοπυροσβέστες Ρόδου
7 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Δωρεά πυροσβεστικού Toyota Hilux στους εθελοντές δασοπυροσβέστες Ρόδου

1.753 Επισκέψεις στο άρθρο (18/7/2022)

Η Ξενάκης Αυτοκίνητα και η Toyota Hellas δώρισαν ένα πυροσβεστικό Hilux στους εθελοντές δασοπυροσβέστες Ρόδου.

Ξενάκης Αυτοκίνητα & Toyota Hellas δωρίζουν πυροσβεστικό Hilux

Με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση η Ξενάκης Αυτοκίνητα με την παράλληλη στήριξη της Τoyota Hellas προχώρησαν στην παράδοση ενός πυροσβεστικού Hilux στην Εθελοντική ομάδα Δασοπυρόσβεσης Πολιτικής Προστασίας ΕΟΠΚ CB Δωδεκανήσου.

Πρόκειται για ένα από τα κορυφαία ελαφρά επαγγελματικά οχήματα και το best seller μοντέλο στην κατηγορία των Pick-Up στην Ελλάδα, του οποίου η αξιοπιστία και η δυνατότητα κίνησης σε δυσπρόσιτες περιοχές, το καθιστούν «πολύτιμο εργαλείο» για επιχειρήσεις πυρόσβεσης στα δάση της Ρόδου.

Έπειτα, από τη σαρωτική πυρκαγιά που έπληξε το νησί της Ρόδου το καλοκαίρι του 2021, η Ξενάκης Αυτοκίνητα θεώρησε επιβεβλημένο να εντάξει στην εταιρική κοινωνική της ευθύνη, δράσεις και πρωτοβουλίες που σχετίζονται με την προστασία του περιβάλλοντος. Στο πλαίσιο αυτό, ήδη από το Σεπτέμβριο του 2021, η Ξενάκης Αυτοκίνητα σε συνεργασία με την Toyota Hellas, είχαν δεσμευτεί για τη δωρεά πυροσβεστικού οχήματος στους δασοπυροσβέστες της Ρόδου.


Το πυροσβεστικό Hilux έχει δεξαμενή 600 λίτρων, αντλία νερού με κινητήρα και πιστόλι διασποράς νερού.

Το πυροσβεστικό Hilux έχει δεξαμενή 600 λίτρων, αντλία νερού με κινητήρα και πιστόλι διασποράς νερού.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Με σύστημα πυρόσβεσης χωρητικότητας 600 λτ.

Το συγκεκριμένο όχημα παραδίδεται στους εθελοντές έτοιμο προς χρήση, αφού ήδη η ΤΕΜΑΞ ΑΕ έχει εξοπλίσει το Hilux με ένα σύγχρονο αυτόνομο συγκρότημα πυρόσβεσης. Το συγκρότημα πυρόσβεσης διαθέτει ειδικό πλαίσιο, εγκατεστημένη δεξαμενή χωρητικότητας 600 λίτρων με χαμηλό κέντρο βάρους, αντλία νερού με κινητήρα και πιστόλι διασποράς νερού.

Με αυτό τον τρόπο, επιβεβαιώνεται η ισχυρή δέσμευση της εταιρείας για την έμπρακτη και ουσιαστική στήριξη προς την τοπική κοινωνία, καθώς και την ενίσχυση του έργου και του θεσμού των εθελοντών δασοπυροσβεστών Ρόδου,με σκοπό τη διάσωση ανθρωπίνων  ζωών, περιουσιών και δασών.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

FORD E-TRANSIT
skoda