Peugeot: Δωρεάν ChatGPT για 10.000 ιδιοκτήτες νέων μοντέλων

Peugeot: Δωρεάν ChatGPT για 10.000 ιδιοκτήτες νέων μοντέλων

2.307 Επισκέψεις στο άρθρο (20/2/2024)

- Θα λες «Ok Peugeot» και ο βοηθός τεχνητής νοημοσύνης θα ενεργοποιείται
- Διαθέσιμη στα ανανεωμένα και καινούργια μοντέλα της μάρκας
- Δωρεάν εγκατάσταση από τις επίσημες αντιπροσωπείες για τους πρώτους 10.000 πελάτες

Θα λες «Ok Peugeot» και ο βοηθός τεχνητής νοημοσύνης θα ενεργοποιείται

Η Peugeot αποφάσισε, έπειτα από την υιοθέτηση του «i-Cockpit», να ενσωματώσει και τεχνητή νοημοσύνη στα αυτοκίνητά της. Η γαλλική μάρκα λοιπόν, ακολουθώντας τα βήματα της Volkswagen και της DS Automobiles, είναι η επόμενη εταιρεία αυτοκινήτων που θα χρησιμοποιεί τον βοηθό τεχνητής νοημοσύνης ChatGPT (Chat Generative Pre–trained Transformer) της OpenAI μέσω της ενσωμάτωσής του στο σύστημα i-Cockpit. Λέγοντας «Ok Peugeot» ο βοηθός τεχνητής νοημοσύνης θα ενεργοποιείται και θα μπορείτε να ζητήσετε χρήσιμες συμβουλές και οδηγίες ή απλώς να ανοίξετε μια ενδιαφέρουσα συζήτηση με το ChatGPT όσο είστε κολλημένοι στην κίνηση.

Διαθέσιμη στα ανανεωμένα και καινούργια μοντέλα της μάρκας

Σύμφωνα με την εταιρεία, η λειτουργία του «ChatGPT» θα είναι διαθέσιμη στα καινούργια και στα πρόσφατα ανανεωμένα μοντέλα της. Πιο συγκεκριμένα, τα μοντέλα που είναι συμβατά με την λειτουργία του «ChatGPT» είναι τα 208, 2008, 308, 308SW, 408, 508, 508 SW, E-3008, E-Rifter, E-Traveller, E-Partner, E-Expert, αλλά και το νέο E-5008 που θα παρουσιαστεί αργότερα εντός της χρονιάς.

Εγκαθίσταται δωρεάν από τις επίσημες αντιπροσωπείες για τους πρώτους 10.000 πελάτες

Οι ιδιοκτήτες Peugeot μπορούν να ενεργοποιήσουν το «ChatGPT» δωρεάν για τους επόμενους 6 μήνες, ως μέρος ενός πιλοτικού προγράμματος. Η προσφορά αφορά τους πρώτους 10.000 πελάτες και η εγκατάσταση της νέας λειτουργίας πραγματοποιείται μέσω των επίσημων αντιπροσωπειών της Peugeot σε όλη την Ευρώπη.

ford
fiat