Δωρεάν έλεγχος & φόρτιση μπαταρίας από την Ford

31.283 Επισκέψεις στο άρθρο (19/3/2021)

Ο συνδυασμός της ακινησίας του οχήματος και των χαμηλών θερμοκρασιών ταλαιπωρεί ή και ξεφορτίζει τις μπαταρίες των αυτοκινήτων. Όμως, οι κάτοχοι Ford δεν χρειάζεται να ανησυχούν, αφού έχουν το πλεονέκτημα δωρεάν ελέγχου & φόρτισης στα εξουσιοδοτημένα συνεργεία, μαζί με δωρεάν έλεγχο 20 σημείων.

Πολλά αυτοκίνητα έχουν ακινητοποιηθεί η μετακινούνται ελάχιστα λόγω των καταστάσεων που βιώνουμε. Βάζοντας στην εξίσωση και τις χαμηλές θερμοκρασίες που επικρατούν κατά τη διάρκεια του χειμώνα, αλλά και στις αρχές της άνοιξης που βρισκόμαστε, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα αποφόρτισης της μπαταρίας του οχήματός σας. Ωστόσο, η καλή κατάσταση της μπαταρίας εξασφαλίζει μετακινήσεις χωρίς προβλήματα, τη σωστή λειτουργία συστημάτων όπως το Start & Stop, αλλά και τη καλή απόδοση του αυτοκινήτου εν γένει. Μιας και στις εποχές που ζούμε, το αυτοκίνητο είναι το ασφαλέστερο privé μέσο μετακίνησης, σίγουρα θέλουμε να έχουμε στη διάθεσή μας ανά πάσα στιγμή. Μέσα σε όλες τις έγνοιες, λοιπόν, γιατί να έχεις μία ακόμη για την μπαταρία του αυτοκινήτου σου; Από αυτόν τον μήνα άλλη μία υπηρεσία φροντίδας  από την Ford για τους κατόχους των μοντέλων της (στους οποίους υπόσχεται ξεγνοιασιά και το κάνει πράξη)!

H Ford Motor Ελλάς παρέχει τώρα τη δυνατότητα δωρεάν ελέγχου και φόρτισης της μπαταρίας του αγαπημένου σας αυτοκινήτου στο Εξουσιοδοτημένο Συνεργείο Ford της προτίμησης σας. Σωστά διαβάσατε… δωρεάν! Και επειδή βασική προτεραιότητα της Ford, την οποία έχει περάσει και στα εξουσιοδοτημένα συνεργεία της, είναι η ικανοποίηση του κατόχου και σκοπός της είναι να χτίζει σχέσεις αξίας και εμπιστοσύνης με τους πελάτες, παράλληλα με την επίσκεψη θα γίνει ένας δωρεάν ολοκληρωμένος, λεπτομερής έλεγχος ασφάλειας σε 20 νευραλγικά σημεία του αυτοκινήτου σας από εκπαιδευμένους και πιστοποιημένους, έμπειρους σε μοντέλα της Ford μηχανικούς. Έτσι, θα ξέρετε ότι το αυτοκίνητό σας είναι έτοιμο για ασφαλείς μετακινήσεις, όποτε κι αν το χρειαστείτε.

Το μόνο που έχετε να κάνετε, για να γίνει ο έλεγχος και η φόρτιση της μπαταρίας του αυτοκινήτου σας χωρίς καμία απολύτως οικονομική επιβάρυνση, είναι να προγραμματίσετε ένα ραντεβού τηλεφωνικά στο Εξουσιοδοτημένο Συνεργείο της προτίμησής σας και αφού μεταβείτε σε αυτό, να αφήσετε το έμπειρο προσωπικό της Ford να αναλάβει όλα τα υπόλοιπα.

Και επειδή όλοι ξέρουμε πως οι καιροί είναι απαιτητικοί και χρειάζεται μεγάλη προσοχή, οι άνθρωποι της Ford τηρούν την υπόσχεση Ford Care Code λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και την υγεία των πελατών και του προσωπικού. Πέραν των προληπτικών μέτρων που εφαρμόζονται στις επιφάνειες του αυτοκινήτου σας, όλοι όσοι επιλέξουν να προβούν σε κάποια συντήρηση ή επισκευή χαίρουν ανέπαφων συναλλαγών, αλλά και της υπηρεσίας παράδοσης-παραλαβής από τον χώρο της επιλογής τους (ρωτήστε το εξουσιοδοτημένο συνεργείο της επιλογής σας αν προσφέρει την τελευταία υπηρεσία).

Γιατί στην Ford γνωρίζουν καλά πως με την πώληση ενός καινούριου αυτοκινήτου, η δουλειά δεν «τελειώνει», αλλά στην πραγματικότητα τότε ξεκινάει (όπως και η εμπειρία των υπηρεσιών Ford για τον κάτοχο). Γι' αυτό το λόγο τα εξουσιοδοτημένα συνεργεία της Ford επιβραβεύουν τους πελάτες τους με τις παραπάνω δωρεάν παροχές.

FORD SPRING OFFERS
RENAULT