Τα Φθηνότερα Βενζινάδικα στην περιοχή σου
Το ηλεκτρικό πρωτότυπο e:Ny1
6 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το ηλεκτρικό πρωτότυπο e:Ny1

Δύο νέα SUV από τη Honda συν το νέο CR-V το 2023!

2.444 Επισκέψεις στο άρθρο (24/3/2022)

Δύο νέα SUV ετοιμάζει η Honda για την ευρωπαϊκή αγορά στο εγγύς μέλλον και η ιαπωνική μάρκα γνωστοποίησε την κατεύθυνση που θα ακολουθήσει αναφορικά με τα δύο νέα μοντέλα.

Αποκάλυψε τα βραχυπρόθεσμα πλάνα της η Honda

Ιδιαίτερα δραστήρια είναι η Honda αναφορικά με την γκάμα των μοντέλων της στην Ευρώπη. Αφού λοιπόν η εταιρεία αποκάλυψε το νέο υβριδικό Civic για την «Γηραιά Ήπειρο», προχώρησε ένα βήμα παραπέρα γνωστοποιώντας κάποια από τα βραχυπρόθεσμα μελλοντικά της πλάνα, τα οποία φαίνεται πως είναι άρρηκτα συνδεδεμένα με τα SUV.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Ετοιμάζει αμιγώς ηλεκτρικό μικρό SUV η Honda

Όπως λοιπόν είπε η Honda, στο εγγύς μέλλον θα παρουσιάσει ένα ηλεκτρικό και ένα υβριδικό SUV για την Ευρώπη. Το ηλεκτρικό crossover θα είναι το μικρότερο από τα δύο και η σχεδίασή του θυμίζει έντονα το ευρωπαϊκό HR-V. Ως μία πρώτη ιδέα του τι να περιμένουμε η φίρμα αποκάλυψε το πρωτότυπο e:Ny1, το οποίο φέρεται να πατάει σε μία επιμηκυμένη έκδοση της πλατφόρμας του Honda e.
 
Όπως τόνισε σε δηλώσεις του ο Katsuhisa Okuda, πρόεδρος της Honda Europe κατά τη διάρκεια μιας παρουσίασης το συγκεκριμένο ηλεκτρικό μοντέλο θα ανήκει στην κατηγορία των μικρών SUV (B-SUV) και θα βρίσκεται στις αγορές το 2023. Μάλιστα υπογράμμισε πως «το αυτοκίνητο θα προσφέρει μια εξαιρετική επιλογή για οικογένειες που αναζητούν το πρώτο τους ηλεκτρικό». Τεχνικές λεπτομέρειες δεν αναφέρθηκαν επί του παρόντος.

Το 2023 έρχεται νέο υβριδικό οικογενειακό SUV

Από κει και πέρα η Honda ετοιμάζει και ένα υβριδικό SUV για το οποίο έδωσε στη δημοσιότητα δύο εικόνες. Το όνομά του εν λόγω αυτοκινήτου δεν έχει γίνει γνωστό, ωστόσο στις εικόνες φαίνεται πως μοιάζει με HR-V που θα παρουσιάσει η εταιρεία για την αγορά των ΗΠΑ, που λέγεται ότι θα διαφέρει αρκετά από αυτό που έχουμε ήδη στην Ευρώπη και στην Ελλάδα. Πλέον αυτό που μένει να φανεί είναι πως θα χωρέσει το συγκεκριμένο SUV στην γκάμα της Honda, όπου πιθανότατα θα καθίσει μεταξύ του HR-V και του CR-V.
 
«Το 2023 η Honda θα επεκτείνει περαιτέρω τη διαθεσιμότητα της πλήρως υβριδικής τεχνολογίας e:HEV με την κυκλοφορία ενός ολοκαίνουργιου C-SUV. Δίπλα στα υπάρχοντα HR-V και CR-Vκαι στο ολοκαίνουργιο e:NY1, αυτό το αυτοκίνητο θα προσφέρει μια συναρπαστική επιλογή για όσους πελάτες αναζητούν μια σπορ, δυναμική, πλήρως υβριδική επιλογή», ανέφερε για το ανώνυμο μοντέλο ο Tom Gardiner, ανώτερος αντιπρόεδρος της Honda Motor Europe.

Ας δούμε τι καίει κάθε τύπος αυτοκινήτου: