Έβγαλε καπνούς η McLaren Speedtail.

Το πρωτότυπο μετά το τέλος του συμβάντος.

Έβγαλε καπνούς η McLaren Speedtail (+vid)

1.469 Επισκέψεις στο άρθρο (14/6/2019)

Ένα βίντεο που δείχνει την πρόσφατα αποκαλυφθείσα McLaren Speedtail να βγάζει καπνούς από το πίσω μέρος, λίγο πριν επέμβει ένας άνθρωπος με πυροσβεστήρα, κάνει το γύρο του διαδικτύου. Δείτε τι είπε για το συμβάν η εταιρεία.

Στα τέλη του 2018 η McLaren παρουσίασε τη νέα Speedtail, η οποία χαρακτηρίστηκε ως το αυτοκίνητο που θα αμφισβητούσε άλλα ισάξια αυτοκίνητα επιδόσεων. Ωστόσο ένα βίντεο που δείχνει το μοντέλο να βγάζει καπνούς από το πίσω μέρος και να βρίσκεται στα πρόθυρα πυρκαγιάς, έρχεται για να εγείρει πολλά ερωτηματικά.
 
Ωστόσο η μάρκα πήρε θέση για το περιστατικό και αφού επιβεβαίωσε την αυθεντικότητα του βίντεο, μέσω του υπεύθυνου επικοινωνίας Roger Ormisher, δήλωσε πως το εν λόγω περιστατικό αφορά ένα πρωτότυπο της McLaren Speedtail το οποίο απέδωσε σε κάποιο ηλεκτρικό σφάλμα. Μάλιστα σημείωσε πως η χρήση πυροσβεστήρα έγινε προληπτικά λόγω του καπνού, χωρίς η κατάσταση να χειροτερεύει. Στη συνέχεια το αυτοκίνητο επέστρεψε στις εγκαταστάσεις της McLaren.
 
Μάλιστα ο Roger Ormisher σημείωσε πως κάνεις δεν τραυματίστηκε, ενώ υπογράμμισε πως οι έρευνες για να βρεθεί το ακριβές πρόβλημα, έχουν ξεκινήσει.
 
Όταν η McLaren ενημερώσει επίσημα για την αιτία που έθεσε νοκ άουτ το πρωτότυπο της Speedtail, με τη σειρά μας θα σας ενημερώσουμε. Μέχρι τότε να θυμίσουμε πως το νέο μοντέλο παίρνει ισχύ από ένα υβριδικό βενζινοκίνητο σύνολο το οποίο προσφέρει 1.050 ίππους! Η ισχύς αυτή του επιτρέπει να φτάνει τα 403 χλμ./ώρα τελική ταχύτητα, ενώ μέσα σε 12,8 δευτερόλεπτα από τη στιγμή που θα ξεκινήσει, ο οδηγός θα δει τα 300 χλμ./ώρα στο κοντέρ του. Το αμάξι χωρίς καύσιμο ζυγίζει 1.430 κιλά, ενώ σημαντικό ρόλο στις επιδόσεις έχει ο αεροδυναμικός σχεδιασμός.
 
Δείτε το βίντεο
 

ELASTIKA 2024
moto