Στη διάθεση των πολιτών θα είναι από σήμερα η νέα πεζογέφυρα επί της Λεωφόρου Ποσειδώνος στο ύψος του Παλαιού Φαλήρου, στην είσοδο της Μαρίνας Φλοίσβου.
autotriti team
Παραδίδεται στους πολίτες, σήμερα Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου στις 7 το απόγευμα, η νέα σύγχρονη πεζογέφυρα στο ύψος του Παλαιού Φαλήρου, επί της Λεωφόρου Ποσειδώνος στη συμβολή της με την οδό Αφροδίτης (Είσοδος Μαρίνα Φλοίσβου).
Η δεύτερη από τις έξι που προβλέπονται Η νέα πεζογέφυρα είναι η δεύτερη που ολοκληρώνεται από τις συνολικά έξι που κατασκευάζονται σε βασικούς οδικούς άξονες της Αττικής, με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Αττικής, μέσω του ΠΕΠ Αττικής 2014-2020 και είναι συνολικού προϋπολογισμού δημοπράτησης 13 εκ. ευρώ. Να σημειωθεί πως για τα σημερινά εγκαίνια της γέφυρας έχει προγραμματιστεί μία μικρή τελετή, όπου μεταξύ άλλων το παρών θα δώσει ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γ. Πατούλης.
Διαθέσιμη είναι ήδη η πρώτη Πρώτη παραδόθηκε στην κυκλοφορία η πεζογέφυρα Αλίμου, η οποία βρίσκεται στη Λεωφόρο Ποσειδώνος στη συμβολή της με την Καλαμακίου.
Αυτές είναι οι έξι πεζογέφυρες Συνολικά οι έξι πεζογέφυρες που προβλέπει το έργο βρίσκονται στα εξής σημεία: 1. Λεωφόρος Ποσειδώνος και Λεωφόρος Καλαμακίου, Άλιμος, 2. Λεωφόρος Κηφισίας και Πανόρμου, Αθήνα, 3. Λεωφόρος Μεσογείων και ΙΚΑ Αγίας Παρασκευής, Αγία Παρασκευή, 4. Λεωφόρος Αθηνών –Σχολές Προβατά, Χαϊδάρι, 5. Λεωφόρος Ποσειδώνος και Αφροδίτης, Παλαιό Φάληρο, 6. Λεωφόρος Αθηνών-Παλατάκι, Χαϊδάρι.
Ακολουθούν ακόμα τέσσερις στην Αττική! Στη διάθεση των πολιτών θα είναι από σήμερα η νέα πεζογέφυρα επί της Λεωφόρου Ποσειδώνος στο ύψος του Παλαιού Φαλήρου, στην είσοδο της Μαρίνας Φλοίσβου. Θα προγραμματίσετε καμία βόλτα προς τα εκεί;