Εγκλωβισμένοι στην Αττική Οδό: Μπαίνει ο Στρατός για βοήθεια

Εγκλωβισμένοι στην Αττική Οδό: Μπαίνει ο Στρατός για βοήθεια

1.763 Επισκέψεις στο άρθρο (24/1/2022)

Αποφασίστηκε επέμβαση του Στρατού για τον απεγκλωβισμό εκατοντάδων οδηγών στην Αττική Οδό. Φορτηγά και λεωφορείο του Ελληνικού Στρατού θα βοηθήσουν στη μεταφορά του κόσμου σε ασφαλές σημείο, όταν ανοίξουν τα μηχανήματα την Αττική οδό.

Κινητοποιείται ο Στρατός στην Αττική Οδό

Κυβερνητικές πηγές αναφέρουν ότι βρίσκεται σε εξέλιξη ευρεία κινητοποίηση των δυνάμεων του Ελληνικού Στρατού για τον απεγκλωβισμό εκατοντάδων οδηγών που έχουν αποκλειστεί από τις πρωινές ώρες στην Αττική οδό. Η επιχείρηση απεγκλωβισμού θα γίνει από έξι σημεία, χωρίς ωστόσο να έχει γνωστοποιηθεί το σχέδιο. «Το μέλημά μας είναι πως θα βγάλουμε τον κόσμο από την Αττική οδό» λένε.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, έξι φορτηγά και ένα λεωφορείο του Στρατού θα πάνε σε έξι σημεία της Αττικής Οδού ώστε, όταν ανοίξουν τα μηχανήματα τον δρόμο, να μεταφέρουν τον κόσμο σε ασφαλές σημείο.

Παράλληλα, η Αττική Οδός έβγαλε ανακοίνωση λίγο πριν τις 18:30, αναγνωρίζοντας ότι ο αυτοκινητόδρομος έχει κλείσει οριστικά, παρόλα τα τεράστια προβλήματα που αντιμετώπιζε από τις πρωινές ώρες. Όπως έχει παρουσιαστεί σε πολλά δελτία ειδήσεων, η διαχειρίστρια εταιρεία της Αττικής Οδού ενδεχομένως να αντιμετωπίσει ευθύνες για την κατάσταση με τα εκατοντάδες εγκλωβισμένα οχήματα, τις οποίες θα αναζητήσει η Εισαγγελία Πρωτοδικών.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Αττική Οδός: Προκαταρκτική εξέταση από την Εισαγγελία

Με εντολή της προϊσταμένης της Εισαγγελίας Σωτηρίας Παπαγεωργακοπούλου διατάχθηκε η διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για την κατάσταση που διαμορφώθηκε στο οδικό δίκτυο της Αττικής Οδού όπου παραμένουν επί πολλές ώρες εκατοντάδες οχήματα καθηλωμένα υπό συνθήκες συνεχούς χιονόπτωσης σε ουρές πολλών χιλιομέτρων στον κλειστό δρόμο.

Την έρευνα ανέλαβε να διενεργήσει ο προϊστάμενος του τμήματος Ποινικής Δίωξης, εισαγγελέας Αντώνης Ελευθεριάνος, με την εντολή να αναζητήσει ευθύνες για ενδεχόμενη διάπραξη του αδικήματος της παρακώλυσης ή της διατάραξης συγκοινωνιών.

Πατήστε στην εικόνα και δείτε σε πραγματικό χρόνο τι κίνηση επικρατεί στους δρόμους του λεκανοπεδίου, αλλά και της υπόλοιπης Ελλάδας

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

PEIRAIOS LEASING
OPEL