Το γρηγορότερο 4θυρο αυτοκίνητο που έχει τρέξει στην Laguna Seca είναι το Tesla Model S σύμφωνα με τον Elon Musk.

Ρεκόρ στη Laguna Seca το Tesla Model S

1.500 Επισκέψεις στο άρθρο (11/9/2019)

Το γρηγορότερο 4θυρο αυτοκίνητο που έχει τρέξει στην Laguna Seca είναι το Tesla Model S σύμφωνα με τον Elon Musk, με τον ιδρυτή της εταιρείας να αναφέρει μέσω των social media πως έχει στην κατοχή του και το βίντεο που το επιβεβαιώνει και θα το δημοσιεύσει σε λίγες ώρες.

Κάνοντας την παραπάνω ανάρτηση στο twitter ο Musk δεν ανέφερε πως το ρεκόρ του Model S αφορά αποκλειστικά τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα. Έτσι συμπεραίνουμε πως ο χρόνος που έχει επιτευχθεί είναι το ρεκόρ όλων των 4θυρων αυτοκινήτων που έχουν κάνει την προσπάθειά τους στην αμερικανική πίστα.
 
Εκτός από το βίντεο το οποίο αναμένουμε, ο ισχυρός άντρας της Tesla δεν έκανε καμία αναφορά και στον χρόνο. Ωστόσο αν το Model S έχει σπάσει το ρεκόρ, τότε αυτόματα έχει καλύψει ένα γύρο σε λιγότερο από 1 λεπτό και 37,54 δευτερόλεπτα, μία επίδοση που επιτεύχθηκε πέρυσι από την Jaguar XE SV Project 8.
 
Περισσότερες λεπτομέρειες δεν έχουν υπάρξει μέχρι στιγμής και άπαντες αναμένουν το βίντεο, όπου εκτός από το χρόνο θα μάθουμε και ποιος οδηγός ήταν πίσω από το τιμόνι. Επιπλέον θα είναι ενδιαφέρον να δούμε αν το Model s που χρησιμοποιήθηκε για τον γύρο ρεκόρ ήταν ένα κανονικό μοντέλο παραγωγής ή είχε λάβει κάποιες τροποποιήσεις. Πιθανότατα όμως το μοντέλο να ήταν η πιο καυτή έκδοση Performance.
 
Όπως και να έχουν τα πράγματα όταν δημοσιευτεί το βίντεο θα επιστρέψουμε, ελπίζοντας με περισσότερες πληροφορίες. Τέλος να αναφέρουμε πως ο Musk γνωστοποίησε πως ο αμέσως επόμενος στόχος είναι η πίστα του Nürburgring και συγκεκριμένα το κομμάτι Flugplatz.   

Η ανάρτηση του Elon Musk 

Hyundai
OPEL