Λίγη ώρα μετά το τέλος του συμβάντος, οι μπάλες είναι ακόμα στην άκρη του δρόμου.

Σιδερένιες μπάλες σακατεύουν ΙΧ (+vid)

3.602 Επισκέψεις στο άρθρο (23/10/2018)

Ένα από τα πιο περίεργα περιστατικά έλαβε χώρα στο Σιάτλ των Ηνωμένων Πολιτειών, αναγκάζοντας την τοπική αστυνομία να κλείσει για λίγη ώρα ένα δρόμο, τη στιγμή που Ι.Χ υπέστησαν υλικές ζημιές.

Αιτία για όλο αυτό το συμβάν στάθηκαν εκατοντάδες σιδερένιες μπάλες, με το βάρος της κάθε μίας να υπολογίζεται στο ένα κιλό. Όπως μπορούμε να δούμε και στο βίντεο οι μπάλες διέσχισαν με μεγάλη ταχύτητα ένα κατηφορικό δρόμο, με αποτέλεσμα να προκαλέσουν υλικές ζημιές σε έξι αυτοκίνητα αλλά και σε δέντρα, χωρίς ωστόσο να κινδυνεύσουν ανθρώπινες ζωές.
 
Αυτόπτες μάρτυρες περιέγραψαν τη σκηνή ως εφιάλτη εξαιτίας του θορύβου που δημιουργούσαν οι μπάλες, ενώ το περιστατικό αυτό βίωσε και μία οικογένεια η οποία παγιδεύτηκε μέσα στο αυτοκίνητο βλέποντας μία από αυτές τις μπάλες να χτυπά και να σπάει το παρμπρίζ, ευτυχώς όμως όλοι βγήκαν σώοι από μέσα λίγη ώρα αργότερα.
 
Σύμφωνα με τοπικά μέσα του Σιάτλ, το χάος αυτό δημιουργήθηκε από το λάθος τρόπο που είχαν τοποθετηθεί οι μπάλες στο φορτηγό που τις μετέφερε. Συγκεκριμένα, ο οδηγός του φορτηγού τόνισε πως όταν αντιλήφθηκε πως το φορτίο δεν ήταν ασφαλές, πήρε το δρόμο της επιστροφής προς το εργοστάσιο, ακολουθώντας το GPS βρέθηκε στον ανηφορικό δρόμο και τότε μία μία οι μπάλες άρχισαν να κατρακυλούν στην άσφαλτο με αποτέλεσμα να συμβεί το περιστατικό.
Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως οι αρχές χρειάστηκαν το υπόλοιπο της ημέρας για να καθαρίσουν τον δρόμο.
 
Δείτε στο παρακάτω βίντεο σκηνές από το περιστατικό.

Hyundai
vw