• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Το νέο Toyota C-HR αποκτά μια ευρεία γκάμα αξεσουάρ, την πιο μεγάλη που προσέφερε ποτέ η ιαπωνική εταιρεία σε μοντέλο της.

Το πακέτο «Lifestyle» περιλαμβάνει στοιχεία όπως μπαγκαζιέρες και σχάρες οροφής, αλλά και βάσεις μεταφοράς ποδηλάτων, πέδιλων του σκι ή snowboard.

Οι επιλογές στο πακέτο «Protection» περιλαμβάνουν αισθητήρες παρκαρίσματος, all weather πατάκια, κάλυμμα πορτμπαγκάζ και προστατευτικά προφυλακτήρων.

Το πακέτο «Style» περιλαμβάνει στοιχεία όπως χρωματικές πινελιές, τροχούς 17 και 18 ιντσών, προστατευτικές ποδιές εμπρός - πίσω και πλευρικά σκαλοπάτια.

Εξατομίκευσε το νέο Toyota C-HR

Διαβάστηκε από 3699 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 17/5/2017

Η Toyota προσφέρει στο C-HR την πιο ευρεία γκάμα αξεσουάρ από κάθε άλλο μοντέλο της, ώστε οι ιδιοκτήτες του νέου crossover να μπορούν να το φτιάξουν σύμφωνα με τα γούστα ή τις ανάγκες τους.

 
Το νέο Toyota C-HR αποκτά μια ευρεία γκάμα αξεσουάρ, μέσω των οποίων οι πελάτες της εταιρείας μπορούν να εξατομικεύσουν το αυτοκίνητό τους. Η ιαπωνική εταιρεία τονίζει πως πρόκειται για την πιο μεγάλη συλλογή εξαρτημάτων που προσέφερε ποτέ σε μοντέλο της, δίνοντας αμέτρητες επιλογές στους ιδιοκτήτες, από τις πολύχρωμες λεπτομέρειες του αμαξώματος ως τις σχάρες για πέδιλα του σκι και το ενσωματωμένο σύστημα iPad.
 
Υπάρχουν 20 πακέτα με αξεσουάρ στο Ην. Βασίλειο και περισσότερα από 200 ξεχωριστά αντικείμενα που μπορούν να τοποθετήσουν όσοι έχουν ήδη το C-HR. Η γκάμα χωρίζεται σε τέσσερις κατηγορίες: Style, Protection, Technology και Lifestyle. Η «Style» περιλαμβάνει στοιχεία όπως χρωματικές πινελιές, τροχούς 17 και 18 ιντσών, προστατευτικές ποδιές εμπρός - πίσω και πλευρικά σκαλοπάτια.
   
Οι επιλογές στο πακέτο «Protection» περιλαμβάνουν αισθητήρες παρκαρίσματος, all weather πατάκια, κάλυμμα πορτμπαγκάζ και προστατευτικά προφυλακτήρων. Στο «Technology» συναντάμε συστήματα iPad ή DVD για τους πίσω επιβάτες, αλλά και αναβάθμιση στο σύστημα multimedia Toyota Touch 2, ώστε να προσφέρει υπηρεσίες πλοήγησης. Τέλος, το «Lifestyle» περιλαμβάνει στοιχεία όπως μπαγκαζιέρες και σχάρες οροφής, αλλά και βάσεις μεταφοράς ποδηλάτων, πέδιλων του σκι ή snowboard.

Tags: TOYOTA, C-HR