Τιμές Αυτοκινήτων ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing Ηλεκτρικά & Φόρτιση
Νέες Μάρκες στην Ελλάδα
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Εξιχνιάσθηκαν 17 «χτυπήματα» σε οδηγούς ταξί

1.939 Επισκέψεις στο άρθρο (18/7/2019)

Ένας 32χρονος Έλληνας, που βρισκόταν πίσω από τις 17 ληστείες σε βάρος αυτοκινητιστών, έπεσε στα δίχτυα των Ελληνικής Αστυνομίας.

autotriti team

Αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής συνέλαβαν έναν 32χρονο ημεδαπό, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για ληστείες κατά συρροή.

Συγκεκριμένα, ο κατηγορούμενος από τις αρχές του έτους, διέπραττε συστηματικά ληστείες, με την απειλή μαχαιριού, σε βάρος οδηγών ταξί στην περιοχή των Πατησίων, από τους οποίους αφαιρούσε τις εισπράξεις.

Από τη μέχρι στιγμής έρευνα, εξιχνιάσθηκαν 17 περιπτώσεις ληστειών. Στην ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. υπογραμμίζεται πως, ο δράστης είχε κατηγορηθεί κατά το παρελθόν για ληστείες, κλοπές και παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων και περί ναρκωτικών.

FORD
neo n fera primus