• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Εξοικονομήστε έως 84% ενέργεια στο σπίτι με τη Shell

1.322 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 27/1/2020
 

Η Shell προσφέρει στα πρατήρια της τη δυνατότητα απόκτησης LED λαμπτήρων Sengled που εξοικονομούν έως και 84% ενέργεια σε σχέση με τις κλασικές λάμπες. Δείτε πως και υπό ποιες προϋποθέσεις μπορείτε να τους προμηθευτείτε.

Από σήμερα, κάθε καταναλωτής που επιλέγει τα πρατήρια καυσίμων Shell για τον ανεφοδιασμό του οχήματός του, έχει τη δυνατότητα να αποκτήσει λαμπτήρες LED με την υπογραφή της Sengled και να εξοικονομήσει ως και 84% ενέργεια σε σχέση με τους κλασικούς λαμπτήρες πυράκτωσης.

Κάθε φορά που οι καταναλωτές ανεφοδιάζουν το όχημά τους με τουλάχιστον 20 λίτρα από τα αγαπημένα τους καύσιμα Shell V-Power, Shell V-Power Racing ή Shell V-Power Diesel μπορούν να αποκτήσουν 3 λαμπτήρες LED Sengled με επιπλέον χρέωση μόλις 3,5 ευρώ.

Συγκεκριμένα, μπορούν να αποκτήσουν 3 λαμπτήρες LED Ε27 Sengled με κλασικό βίδωμα και σχήμα, κατανάλωσης 9,5W, για αντικατάσταση 60W πυράκτωσης, οι οποίοι προσφέρουν εξοικονόμηση έως 84%. Οι λαμπτήρες μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε κρεμαστά φωτιστικά, φωτιστικά χελώνες, εξωτερικά και χωνευτά μπετού, πλαφονιέρες, ανεμιστήρες οροφής κα.

Τέλος, σημειώστε πως, η προσφορά ισχύει σε επιλεγμένα πρατήρια Shell και μέχρι εξάντλησης των αποθεμάτων με χρήση της κάρτας Shell Smart Club.

Tags: SHELL, CORAL, SENGLED, LED