5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Εμφανίστηκε στα κρυφά η νέα Mercedes SL

2.900 Επισκέψεις στο άρθρο (30/9/2021)

Στα «πράσα» πιάστηκε η νέα Mercedes SL, λίγες εβδομάδες πριν το νέο γερμανικό roadster αποκαλυφθεί επίσημα στο κοινό.

Η νέα Mercedes SL θα κυκλοφορήσει αυτή τη φορά με το σήμα της AMG, έχοντας προγραμματίσει τα αποκαλυπτήρια της για τις 20 Οκτώβρη. Μέχρι στιγμής η εταιρεία έχει παρουσιάσει εικόνες του μοντέλου αλλά με το εξωτερικό μέρος να είναι καμουφλαρισμένο. Ωστόσο μία εικόνα από ερασιτέχνη φωτογράφο διέρρευσε σε λογαριασμό του instagram και μας δείχνει ένα μέρος του ολοκαίνουργιου roadster.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

 
Εικόνα στα κρυφά
Όπως καταλαβαίνετε η φωτογραφία τραβήχτηκε κρυφά σε μία εκδήλωση, στην οποία απαγορεύονταν τα κινητά τηλέφωνα. Παρόλα αυτά μας δίνει μία πρώτη γεύση για τη σχεδιαστική τάση που ακολούθησε η Mercedes όπου το σπορ στοιχείο είναι περισσότερο από ποτέ με τις νέες ζάντες με διπλές ακτίνες, τους αιχμηρούς προβολείς ακόμα και το επιθετικό κόκκινο χρώμα να μαρτυρούν την κατεύθυνση που έδωσε στη νέα γενιά της SL η γερμανική μάρκα.
 
Εσωτερικό 2+2
Από κει και πέρα αυτά που γνωρίζουμε με βεβαιότητα για το νέο μοντέλο αφορούν την καμπίνα, που χαρακτηρίζεται από ένα ταμπλό σε σχήμα φτερούγας, ενώ η νέα SL επιστρέφει σε διάταξη 2 + 2 για πρώτη φορά από το 1989 και το μοντέλο R129. Το ταμπλό χαρακτηρίζεται από μία μεγάλη κάθετη οθόνης αφής που φιλοξενεί στο σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης MBUX. Η εν λόγω οθόνη μοιάζει με αυτή που συναντήσαμε στην S-Class και μάλιστα έχει τη δυνατότητα να γείρει προς τα εμπρός σε πιο κατακόρυφη θέση για να μειώσει τυχόν αντανάκλαση από το φως του ήλιου, αφού μιλάμε για ένα κάμπριο μοντέλο. Δίπλα της θα είναι ο ψηφιακός πίνακας οργάνων 12,3 ιντσών. 
 
Τέλος τα κινητήρια σύνολα θα αποτελούνται από ήπια υβριδικούς υπερτροφοδοτούμενους κινητήρες twin-turbo V8, ενώ ίσως υπάρξει και Plug-In υβριδική έκδοση.  

Πιο σπορ από ποτέ!
«Παράνομη» φωτογραφία της νέας Mercedes SL διέρρευσε, λίγες εβδομάδες πριν αποκαλυφθεί επίσημα στο κοινό.
Τι περιμένεις να δεις από το νέο γερμανικό roadster;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

FORD E-TRANSIT
NISSAN