• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Το εν λόγω laptop θα παρουσιαστεί στην Έκθεση της Γενεύης, ενώ φέρει υψηλών προδιαγραφών υλικά και το design του καπακιού του έχει εμπνευστεί από την Agera R.

O διευθύνων σύμβουλος της Koenigsegg, Chriastian von Koenigsegg, ανέφερε ότι η εξαιρετική σχεδίαση και η εκρηκτική απόδοση των αυτοκινήτων μας «καθρεφτίζονται» στα προϊόντα της Razer.

To συλλεκτικό laptop διαθέτει μία 14 ιντσών HD+ οθόνη και 256 GB SSD σκληρό δίσκο.

Tο συλλεκτικό laptop θα κοστίζει 1.455 ευρώ, ωστόσο η εταιρεία θα προσφέρει 2 μηχανήματα εντελώς δωρεάν σε κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά.

Ένα συλλεκτικό laptop από την Koenigsegg & Razer

7.087 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 26/2/2014

Η Koenigsegg και η Razer συνεργάστηκαν και θα παρουσιάσουν στην επερχόμενη Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης, ένα συλλεκτικό laptop με τη «σφραγίδα» της σουηδικής αυτοκινητοβιομηχανίας.

 
Στο Σαλόνι της Γενεύης θα παρουσιαστεί ένα τεχνολογικό δημιούργημα υψηλών επιδόσεων, το οποίο αποτελεί «καρπό» της συνεργασίας της Koenigsegg και της Razer. Η αυτοκινητιστική φίρμα συνεργάστηκε με την Razer, πασίγνωστη από τον χώρο της πληροφορικής, αφού κατασκευάζει τόσο περιφερειακά –gaming κυρίως- αξεσουάρ όσο και ηλεκτρονικούς υπολογιστές και παρουσίασαν ένα συλλεκτικό λάπτοπ υψηλών προδιαγραφών, το Koenigsegg Razer Blade

Το εν λόγω laptop θα παρουσιαστεί στην Έκθεση της Γενεύης, ενώ φέρει υψηλών προδιαγραφών υλικά και το design του καπακιού του έχει εμπνευστεί από την Agera R. To συλλεκτικό laptop διαθέτει μία 14 ιντσών HD+ οθόνη και 256 GB SSD σκληρό δίσκο. Η μνήμη RAM του είναι στα 8 GB και ο 4πύρηνος επεξεργαστής Ιntel Core i7-4702HQ είναι χρονισμένος στα 2,2 GHz. Αξίζει να αναφερθεί ότι το συλλεκτικό laptop θα κοστίζει 1.455 ευρώ, ωστόσο η εταιρεία θα προσφέρει 2 μηχανήματα εντελώς δωρεάν σε κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά.

Τέλος, ο διευθύνων σύμβουλος της Koenigsegg, Chriastian von Koenigsegg, ανέφερε ότι η εξαιρετική σχεδίαση και η εκρηκτική απόδοση των αυτοκινήτων μας «καθρεφτίζονται» στα προϊόντα της Razer.