2 φωτογραφίες »

H εξέλιξη της Purosangue συνεχίζεται με γοργούς ρυθμούς.

Εντοπίστηκε στο δρόμο η Ferrari Purosangue (+vid)

1.993 Επισκέψεις στο άρθρο (21/12/2020)

Η Ferrari Purosangue συνεχίζει την εξέλιξή της και ένα βίντεο έρχεται να συλλάβει το πρώτο SUV της ιταλικής μάρκας κατά τη διάρκεια δοκιμών, δείχνοντας το σχεδόν τελειοποιημένο αμάξωμά της.


Κατά καιρούς έχουμε δει πολλά διαφορετικά πρωτότυπα της Ferrari Purosangue, όμως όλα τα δοκιμαστικά μουλάρια ήταν μακριά από το τελικό αυτοκίνητο που θα μπει στη γραμμή παραγωγής της ιταλικής μάρκας, για να αποτελέσει το πρώτο SUV στην ιστορία της Ferrari. Ωστόσο η εξέλιξη της Purosangue συνεχίζεται με γοργούς ρυθμούς και ένα νέο κατασκοπευτικό βίντεο έπιασε το μοντέλο να φέρει σχεδόν ολοκληρωμένο το αμάξωμα με το οποίο θα μπει στη γραμμή παραγωγής.
 
Το ενισχυμένο καμουφλάζ που φέρει το μοντέλο δεν μας αφήνει και πολλά περιθώρια για την εξαγωγή συγκεκριμένων συμπερασμάτων, όμως από τη στιγμή που η Ferrari Purosangue πρόκειται να κάνει το ντεμπούτο της το 2021, σημαίνει αυτόματα πως το αυτοκίνητο στο βίντεο είναι πολύ κοντά στο τελικό μοντέλο που θα μπει στην παραγωγή. Όπως βλέπουμε ο σχεδιασμός χαρακτηρίζεται από πολλές καμπύλες, ενώ από τη στιγμή που μιλάμε για ένα SUV είναι λογικό η απόσταση από το έδαφος να έχει αυξηθεί, όχι όμως σε υπερβολικό βαθμό. Τέλος στο πίσω μέρος το δοκιμαστικό μοντέλο φέρει σύστημα εξάτμισης με τέσσερις απολήξεις και αεροτομή στο τέλος της οροφής.
 
Κλείνοντας, διαρροές κάνουν λόγο πως η ισχύς του μοντέλου θα πηγάζει από έναν V8 κινητήρα με δύο υπερτροφοδότες σε συνδυασμό με κάποιο υβριδικό σύστημα, ενώ ίσως στην κορυφαία έκδοση να φέρει τον V12 κινητήρα, καθώς οι Ιταλοί έχουν δεσμευτεί να διατηρήσουν στη γκάμα τους το εν λόγω μοτέρ όσο το δυνατόν περισσότερο.
 

home pro
test center