4 φωτογραφίες »

Το καμουφλάζ του ανανεωμένου SUV είναι κάτι παραπάνω από βαρύ.

Εντοπίστηκε το ανανεωμένο Jeep Compass

4.202 Επισκέψεις στο άρθρο (25/8/2020)

Το ανανεωμένο Jeep Compass συνελήφθη στο δρόμο και παρόλο που το καμουφλάζ κρύβει πολλά από τα στοιχεία του, κάποια νέα χαρακτηριστικά «ξεπηδούν» από την καμπίνα.


Όπως μπορούμε να δούμε στις εικόνες το καμουφλάζ του ανανεωμένου SUV είναι κάτι παραπάνω από βαρύ, ιδιαίτερα στο μπροστινό μέρος όπου υπάρχει και ένα έξτρα κάλυμμα για να ενισχύσει την απόκρυψη των χαρακτηριστικών. Στο πίσω μέρος το Compass παίρνει ένα νέο σετ φωτιστικών σωμάτων, που όπως φαίνεται κερδίζουν σε μήκος.
 
Από κει και πέρα, μία από τις εικόνες προσφέρει μία «κλεφτή» ματιά μέσα στην καμπίνα. Σε αυτή παρατηρούμε και την οθόνη που στεγάζει το σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης. Ουσιαστικά μιλάμε για ένα μεγάλο τάμπλετ το οποίο θα ξεπερνά σε διαστάσεις τις οθόνες που υπάρχουν στο αναβαθμισμένο μοντέλο που παρουσίασε η μάρκα στις αρχές του περασμένου Ιούνη. Μάλιστα η διάταξη φαίνεται να είναι εντελώς διαφορετική από αυτή του τρέχοντος Compass.
 
Τέλος σε ότι αφορά τις αλλαγές στους κινητήρες, δεν είναι σαφές εάν θα υπάρξουν αλλαγές στη γκάμα. Θυμίζουμε πως αυτή τη στιγμή στην Ευρώπη το μοντέλο εξοπλίζεται από τετρακύλινδρο turbo βενζινοκινητήρα Firefly 1,3 λτ. σε δύο εκδόσεις ισχύος με 130 και 150 ίππους. Παρούσα είναι επίσης και η Plug-In υβριδική έκδοση του μικρομεσαίου SUV η οποία θεωρείται βέβαιο πως θα συνεχίσει να κοσμεί την γκάμα.
 
Κλείνοντας να πούμε πως το πιθανότερο είναι το ανανεωμένο Jeep Compass να παρουσιαστεί εντός του πρώτου εξαμήνου του 2021, χωρίς ωστόσο να υπάρχει επιβεβαιωμένη αυτή τη στιγμή κάποια συγκεκριμένη ημερομηνία.

peugeot
NISSAN