Έπιασε κορυφή και τον Αύγουστο στην Ευρώπη το VW T-Roc

Έπιασε κορυφή και τον Αύγουστο στην Ευρώπη το VW T-Roc

2.521 Επισκέψεις στο άρθρο (30/9/2022)

Το Volkswagen T-Roc ήταν το κορυφαίο σε πωλήσεις μοντέλο στην Ευρώπη και τον Αύγουστο. Το γερμανικό μικρό SUV ακολούθησαν τα Dacia Sandero και Peugeot 208, με το δεύτερο να παραμένει το Νο. 1 μοντέλο της Ευρώπης για τους 8 μήνες τους 2022.

Κυριαρχία T-Roc τον Αύγουστο

Το Volkswagen T-Roc ήταν το Νο. 1 σε πωλήσεις μοντέλο στην Ευρώπη για τον Αύγουστο, διατηρώντας την πρώτη θέση για δεύτερο συνεχόμενο μήνα. Πιο συγκεκριμένα η VW πούλησε 16.458 μονάδες T-Roc τον Αύγουστο, ποσοστό αυξημένο κατά 45 τοις εκατό από τον ίδιο μήνα πέρυσι.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Δεύτερο το Sandero, τρίτο, το πρώτο overall, 208

Το Dacia Sandero βρέθηκε στη δεύτερη θέση τον Αύγουστο με όγκο 15.241 μονάδων, ενώ το Peugeot 208 για δεύτερο συνεχόμενο μήνα ήταν τρίτο παρά την αύξηση των πωλήσεων κατά 86%. Το γαλλικό μικρό τερμάτισε μόλις 241 μονάδες πίσω από το Sandero, τον κύριο αντίπαλο του στην κατηγορία. Ωστόσο αξίζει να σημειωθεί πως το 208 παρέμεινε πρώτο σε σύνολο πωλήσεων στην Ευρώπη μετά από οκτώ μήνες, με προβάδισμα άνω των 12.400 μονάδων έναντι του Dacia Sandero.

5ο διαφορετικό μοντέλο που πιάνει κορυφή το T-Roc

Επιστρέφοντας στο T-Roc, το B-SUV της VW παρέμεινε το πέμπτο διαφορετικό μοντέλο που ολοκλήρωσε κάποιον μήνα του έτους ως το κορυφαίο σε πωλήσεις στην Ευρώπη και μόλις το δεύτερο μοντέλο που κατέγραψε περισσότερες από μία μηνιαίες νίκες. Τα άλλα αυτοκίνητα που τερμάτισαν στο Νο. 1 κάποιου μήνα μέχρι στιγμής ήταν τα Dacia Sandero (Ιανουάριος), VW Golf (Φεβρουάριος), Tesla Model 3 (Μάρτιος) και Peugeot 208 (Απρίλιος-Ιούνιος).

Συνέχεια του άρθρου >>>
CORAL GAS PASXA
skoda