Ο πρώην προϊστάμενος πωλήσεων της Audi, Dominique Boesch είναι ο νέος επικεφαλής του ευρωπαϊκού της τμήματος της Genesis.

Ήρθε επίσημα στην Ευρώπη η Genesis

3.795 Επισκέψεις στο άρθρο (1/10/2020)

Την πορεία της στην Ευρώπη ξεκινά και επίσημα η Genesis, με το premium παρακλάδι της Hyundai να ανακοινώνει ως νέο επικεφαλής τον Dominique Boesch, ο οποίος θα είναι αυτός που θα εισάγει τη κορεατική μάρκα στην «Γηραιά Ήπειρο».


Σε επίσημες ανακοινώσεις προχώρησε η Genesis, με το premium παρακλάδι της Hyundai να γνωστοποιεί πως ο πρώην προϊστάμενος πωλήσεων της Audi, Dominique Boesch είναι ο νέος επικεφαλής του ευρωπαϊκού της τμήματος. Ο Boesch θα αναλαμβάνει τα καθήκοντά του από σήμερα, 1η Οκτωβρίου 2020 και θα συνεργάζεται απευθείας με τον Jaehoon Chang, που διατελεί παγκόσμιος επικεφαλής της μάρκας.
 
Ο Boesch έχει από πίσω του μια μακρά καριέρα στο χώρο της αυτοκινητοβιομηχανίας. Προέρχεται από μία μακρά θητεία 22 ετών στην Audi, όπου εργάστηκε ως διευθυντής πωλήσεων στη Γαλλία πριν υπηρετήσει ως διευθύνων σύμβουλος στην Κορέα, την Ιαπωνία και την Κίνα. Αργότερα, επέστρεψε στην Ευρώπη για να ηγηθεί της μελλοντικής παγκόσμιας στρατηγικής λιανικών πωλήσεων της γερμανικής μάρκας.
 
«Αισθάνομαι προνομιούχος και ενθουσιασμένος που θα ανήκω πλέον στην Genesis Motor Europe και θα φέρω έναν φιλόδοξο Κορεάτη υποψήφιο στην περιοχή. Η μάρκα θα ξεχωρίσει με δυναμικό σχεδιασμό, σπορ απόδοση, πραγματικά εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών και οδηγική εμπειρία προσαρμοσμένη στους ευρωπαϊκούς δρόμους. Η Ευρώπη είναι το πνευματικό σπίτι της αγοράς αυτοκινήτων premium και είμαι σίγουρος ότι τα μοντέλα Genesis που σχεδιάζουμε να κυκλοφορήσουμε εδώ θα είναι μια ευχάριστη έκπληξη για πολλούς», ήταν κάποια από τα πρώτα λόγια του Dominique Boesch κατά την ανάληψη των καθηκόντων του.
 
Αξίζει να σημειωθεί πως η κορεατική αυτοκινητοβιομηχανία δεν έχει ακόμη ανακοινώσει συγκεκριμένη ημερομηνία για το πότε και ποια μοντέλα της θα λανσάρει στη «Γηραιά Ήπειρο», κάτι που λογικά θα συμβεί το προσεχές διάστημα.

FORD E-TRANSIT
NISSAN