5 φωτογραφίες »

Επίσημες εικόνες της «πριζάτης» Maserati GranΤurismo

2.569 Επισκέψεις στο άρθρο (14/6/2021)

Η Maserati κυκλοφόρησε τις πρώτες επίσημες εικόνες του πρώτου ηλεκτρικού αυτοκινήτου της που φυσικά θα αποτελέσει το ορόσημό της. Ο λόγος για την GranΤurismo δεύτερης γενιάς.

Η Maserati ετοιμάζεται και αυτή να περάσει στη νέα εποχή, αυτή του ηλεκτρισμού και το μοντέλο που θα της... ανοίξει το δρόμο προς αυτή την κατεύθυνση θα είναι η νέα GranΤurismo. Το αυτοκίνητο, αυτό το διάστημα βρίσκεται σε διαδικασία εξέλιξης και η ιταλική φίρμα αποφάσισε να μας προσφέρει μία επίσημη πρώτη ματιά δημοσιεύοντας κάποιες εικόνες του.
 
Από τη μία το καμουφλάζ, από την άλλη η απόσταση που υπάρχει δεν μας αφήνουν να βγάλουμε όσα συμπεράσματα θα επιθυμούσαμε, αλλά μπορούμε να πάρουμε μια καλή «γεύση» από το επερχόμενο αμιγώς ηλεκτρικό ιταλικό σπορ κουπέ αυτοκίνητο που ετοιμάζει η μάρκα με σήμα την τρίαινα.
 
Οι τεχνικές λεπτομέρειες παραμένουν ανεπιβεβαίωτες, αλλά η νέα GranΤurismo αναμένεται να προσφέρει καλύτερη επιτάχυνση από την βενζινοκίνητη προκάτοχό της. Η Maserati υπογραμμίζει ότι προς ώρας συνεχίζει τις δοκιμές εξέλιξης, τόσο εντός των εγκαταστάσεών της, όσο και στους δημόσιους δρόμους, κάτι που σημαίνει ότι πολύ σύντομα δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέες  εικόνες και περισσότερες πληροφορίες.
 
Κλείνοντας, αξίζει να σημειωθεί πως δεν αποκλείεται πέραν της αμιγώς ηλεκτρικής έκδοσης η νέα Maserati GranΤurismo να προσφερθεί και με κινητήρα εσωτερικής καύσης, αλλά περισσότερες πληροφορίες θα υπάρξουν προσεχώς. Το μοντέλο αναμένεται να κάνει την εμφάνισή του εντός του έτους. 

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το >>
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook >>

home pro
moto