Επίσημο: Φέρνει μεγάλο ηλεκτρικό SUV η Porsche

Επίσημο: Φέρνει μεγάλο ηλεκτρικό SUV η Porsche

1.875 Επισκέψεις στο άρθρο (20/7/2022)

Η Porsche, μέσω του CEO Oliver Blume, ανακοίνωσε πως θα φέρει στην αγορά ένα μεγάλο ηλεκτρικό SUV, επεκτείνοντας έτσι ακόμη περισσότερο την γκάμα της.

Στα SUV είναι τα λεφτά...

Οι απανταχού petrolheads λατρεύουν την Porsche για τα σπορ αυτοκίνητά της αλλά είναι τα SUV της φίρμας αυτά που σημειώνουν τις υψηλότερες πωλήσεις και φέρνουν τα περισσότερα λεφτά στην γερμανική εταιρεία. Η Macan και η Cayenne βρίσκονται στις πρώτες θέσεις των πωλήσεων της φίρμας για πολλά χρόνια και τα νούμερα αυτά θα αυξηθούν ακόμη περισσότερο με τον ερχομό της επόμενης γενιάς Macan το 2023.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Θα παράγεται στη Λειψία, θα είναι «μισό σεντάν, μισό crossover»

Τώρα, η Porsche φαίνεται πως σχεδιάζει να φέρει στην αγορά ακόμη ένα SUV, με τον ίδιο τον CEO της μάρκας, κ. Oliver Blume να ανακοινώνει: «Σχεδιάζουμε να προσθέσουμε ακόμη ένα πολυτελές αμιγώς ηλεκτρικό SUV στην γκάμα μας». Το αυτοκίνητο θα συναρμολογείται στο εργοστάσιο της Λειψίας και αναμένεται να είναι μεγαλύτερο και πιο ακριβό από την ηλεκτρική Macan. Σύμφωνα με κάποιους ντίλερς που φημολογείται πως έχουν δει το αυτοκίνητο, λέγεται πως το νέο SUV της Porsche είναι «μισό σεντάν, μισό crossover».

Ηλεκτρικό το 80% των πωλήσεων της Porsche μέχρι το 2030

Με το νέο αυτό μεγάλο ηλεκτρικό SUV, την επερχόμενη Macan και τις ηλεκτρικές 718, η Porsche βρίσκεται καθ οδόν για να επιτύχει έναν πολύ απαιτητικό στόχο. Συγκεκριμένα, θέλει τα ηλεκτρικά της αυτοκίνητα να αποτελούν το 80% των συνολικών της πωλήσεων μέχρι το 2030.

Στα SUV είναι τα λεφτά...
- Θα παράγεται στη Λειψία
- Θα είναι «μισό σεντάν, μισό crossover»
- Ηλεκτρικό το 80% των πωλήσεων της Porsche μέχρι το 2030
Εσύ θα προτιμούσες μια Cayenne αντί μίας 911;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

SPRING SEAT
citroen