Επιστροφή πινακίδων από τον Δήμο Αθηναίων

1.948 Επισκέψεις στο άρθρο (22/5/2019)

Nα διευκολύνει τους πολίτες που θέλουν να πάνε να ψηφίσουν αποφάσισε ο Δήμος Αθηναίων. Σε ποιες περιπτώσεις δεν γίνεται να επιστραφούν;

Την απόφαση να επιστρέψει τις πινακίδες που είχαν αφαιρεθεί από την Δημοτική Αστυνομία της Αθήνας έως και την Κυριακή 19 Μαΐου στους κατόχους αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών έως το τέλος της αυτής της εβδομάδας πήρε ο Δήμος Αθηναίων. Με αυτό το μέτρο, ο Δήμος θέλει να διευκολύνει τους πολίτες να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα στις Ευρωεκλογές και της Δημοτικές-Περιφερειακές εκλογές.
 
Όσοι επιθυμούν να τις παραλάβουν πρέπει να επισκεφτούν τα γραφεία της Δημοτικής Αστυνομίας στην Αθήνα από τις 9 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι, ωστόσο θα πρέπει να καταβάλλουν το αντίστοιχο πρόστιμο και να έχουν μαζί σους τα απαραίτητα έγγραφα (άδεια κυκλοφορίας, ασφαλιστήριο συμβόλαιο, αστυνομική ταυτότητα ή θεωρημένη εξουσιοδότηση στην περίπτωση που θα τις παραλάβει τρίτος).

Σημαντικό είναι να σημειωθεί πως δεν επιστρέφονται οι πινακίδες και οι άδειες οδήγησης για παραβάσεις αντικοινωνικής στάθμευσης καθώς και αυτές που αφορούν αποφάσεις που έχουν εκδοθεί από δικαστικές Αρχές.
 

NEO TRAFIC
skoda