H Huayra BC.

Έρχεται μοναδική Pagani Huayra

2.009 Επισκέψεις στο άρθρο (15/5/2019)

Mια μοναδική Pagani Huayra θα βρει το νέο της πάμπλουτο ιδιοκτήτη σε λίγο χρονικό διάστημα. Διαβάστε τι άλλο σχεδιάζει η εταιρεία.

H Pagani σταμάτησε την παραγωγή της Zonda το 2017, ωστόσο δεν δίστασε ανά περιόδους να λανσάρει μια σειρά από μοναδικά αυτοκίνητα βασισμένα στο εν λόγω μοντέλο όπως τα  Zonda MD, Zonda 760 by Mileson, Zonda Fantasma Evo, Zonda Riviera κτλ. Τώρα, ο διάδοχός της, η Huayra, μπορεί να είναι έτοιμη για συνταξιοδότηση αλλά ο CEO της φίρμας, Horacio Pagani δεν έχει σκοπό να σταματήσει την παραγωγή μοναδικών εξατομικευμένων Huayra για να ικανοποιήσει τους πάμπλουτους πελάτες του και αποκάλυψε πως ένα ειδικά κατασκευασμένο τέτοιο αυτοκίνητο θα βρει σύντομα το νέο του κάτοχο.
 
Ο ίδιος σε συνέντευξή του είπε: «Εάν ο πελάτης θέλει μια δική του Zonda, μπορούμε να του την προσφέρουμε. Φυσικά, όλες οι νέες Zonta θα χρησιμοποιούν αρχιτεκτονική κάποιου υπάρχοντος μοντέλου. Έχει γίνει μόδα οι πελάτες μας να ζητούν την πλατφόρμα της πρώτης Zonta για να γίνουν κάποιες τροποποιήσεις πάνω της και τελικά να αγοράζουν και μια ακόμη για να ικανοποιήσουν τα γούστα τους». Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει όμως και με την Huayra με τον CEO να αποκαλύπτει ότι όλο και περισσότεροι κάτοχοι ζητούν τώρα να εξατομικεύσουν τα αυτοκίνητά τους.

Ο διάδοχος της Huayra θα ντεμπουτάρει το 2021 με AMG V12 κινητήρα και ισχύ κοντά στα 1.000 άλογα, ωστόσο ο Horatio Pagani δεσμεύτηκε πως η εταιρεία θα κατασκευάσει τα επόμενα χρόνια και ένα ηλεκτρικό υπεραυτοκίνητο.
 

NEO TRAFIC
moto