Aντί για πλευρικούς καθρέφτες έχουν τοποθετηθεί στις θέσεις τους κάμερες.

Kρυφές είναι και οι χειρολαβές των θυρών.

Έρχεται νέο Buick SUV

1.717 Επισκέψεις στο άρθρο (18/12/2018)

To όνομα του επόμενού της SUV κατοχύρωσε η Buick. Διαβάστε τι πρέπει να αναμένουμε.

Στην κατοχύρωση του ονόματος Enspire προχώρησε η General Motors στο Γραφείο Πνευματικών δικαιωμάτων των ΗΠΑ, με τις πληροφορίες που έρχονται να αναφέρουν πως η μάρκα θέλει να δώσει το συγκεκριμένο όνομα σε ένα νέο SUV που ετοιμάζει.

Το μοντέλο αυτό αναμένεται να αντλήσει πολλά σχεδιαστικά στοιχεία από το Buick Enspire Concept που παρουσιάστηκε νωρίτερα στην Auto China νωρίτερα αυτό το έτος. Το concept χαρακτηρίζεται από λεπτεπίλεπτα LED φωτιστικά σώματα που έχουν τοποθετηθεί τόσο στο πίσω όσο και στο μπροστά μέρος, ενώ σε κάθε μία από τις τέσσερις γωνίες του μοντέλου, έχει ενσωματωθεί από ένας αεραγωγός. Aντί για πλευρικούς καθρέφτες έχουν τοποθετηθεί στις θέσεις τους κάμερες, ενώ κρυφές είναι και οι χειρολαβές των θυρών.
 
Σε ότι αφορά τη μονάδα ισχύος, το μοντέλο κινεί ένα ηλεκτρικό μοτέρ, το οποίο περίπου 558 ίππους, με την εκτίμηση της φίρμας να κάνει λόγο πως μπορεί να φτάσει από στάση τα 100χλμ./ώρα σε τέσσερα δευτερόλεπτα. To μοντέλο αν και εφόσον μπει σε παραγωγή, θα κληθεί να ανταγωνιστήσει μοντέλα όπως οι ΒΜW X1, Αudi Q3 και Mercedes GLA, με τις πηγές μέσα από το στρατόπεδο της μάρκας να αναφέρουν πως το μοντέλο παραγωγής θα ξεκινήσει σύντομα στις τελευταίες του δοκιμές.

Πώς σας φαίνεται;

SEAT GNHSIA ANTALLAKTIKA
ETRANSIT VS ESPRINTER