Έρχεται νέο Isuzu D-Max (+video)

3.444 Επισκέψεις στο άρθρο (4/10/2019)

Η Isuzu ξεκινά το παιχνίδι της αποκάλυψης της επερχόμενης, νέας γενιάς του D-Max, ενός εκ των πολυαναμενόμενων Pick-Up μοντέλων που θα παρουσιαστούν μέσα στο 2020.

Σύμφωνα με τα όσα γνωρίζουμε μέσα στο 2020 η Isuzu αναμένεται να λανσάρει την εντελώς νέα γενιά του D-Max σε παγκόσμιο επίπεδο, με τις πωλήσεις του νέου αυτού Pick-Up να υπολογίζεται πως θα ξεκινήσουν και στην ελληνική αγορά προς το τέλος του έτους. Ωστόσο, μέχρι πρότινος, η ιαπωνική εταιρεία είχε φροντίσει να κρατήσει ως... επτασφράγιστο μυστικό οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με το νέο αυτό μοντέλο, που σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες, θα είναι πλήρως τροποποιημένο σε όλους τους τομείς.

Χωρίς η Isuzu Ταϊλάνδης (όπου και παράγεται το D-Max) να παρέχει συγκεκριμένες πληροφορίες για τη νέα γενιά του, το σίγουρο είναι πως το νέο Pick-Up θα είναι σημαντικά τροποποιημένο σε ότι αφορά στη σχεδίαση αμαξώματος και εσωτερικού, με σαφέστατα αναβαθμισμένο τεχνολογικό υπόβαθρο.

Συγκεκριμένα, είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε πως το D-Max θα υιοθετεί προηγμένα ηλεκτρονικά συστήματα όπως το AEBS (αυτόνομα σύστημα πέδησης εκτάκτου ανάγκης) αλλά και σύστημα πολυμέσων συμβατό με Apple CarPlay και Android Auto. Παράλληλα, η οδική του συμπεριφορά, ειδικά εκτός δρόμου, αναμένεται σημαντικά βελτιωμένη καθώς μεταξύ άλλων θα ενσωματώνει και σύστημα κλειδώματος πίσω διαφορικού, μια παράμετρο που δεν προσφέρει το υπάρχον μοντέλο.

Σε ό,τι αφορά στους κινητήρες, τέλος, είναι δεδομένο πως, τουλάχιστον στις διάφορες αγορές της Ευρώπης θα διατηρηθεί (με τις όποιες αναβαθμίσεις) ο υπάρχον πετρελαιοκινητήρας των 1,9 λτ. Καταλήγοντας, αξίζει να υπενθυμίσουμε πως, στη νέα γενιά του Isuzu D-Max θα βασίζεται και το νέο BT-50, το αντίστοιχο Pick-Up της Mazda, που λογικά θα λανσαριστεί περίπου ένα έτος μετά το νέο D-Max (μέσα στο 2021).

Δείτε το πρώτο teaser video του επερχόμενου Isuzu D-Max:

CADDY VS COMBO
OPEL