2 φωτογραφίες »

Το VW Golf R Plus φημολογείται με ισχύ 333 ίππων.

Έρχεται το VW Golf R Plus;

3.748 Επισκέψεις στο άρθρο (2/2/2021)

«Φωτιές» ανάβει το εγχειρίδιο ιδιοκτήτη του νέου VW Golf, καθότι υποδηλώνει πως μία νέα ισχυρότερη έκδοση του «καυτού» Golf R είναι πιθανό να βρίσκεται προ των πυλών! Έρχεται το Volkswagen Golf R Plus;

Η νέα γενιά του Volkswagen Golf R θα μπορούσε σύντομα να αποκτήσει μία νέα ισχυρότερη έκδοση. Αυτό αναφέρεται στις σελίδες του manual που έχουν στα χέρια τους οι ιδιοκτήτες της 8ης γενιάς του Volkswagen Golf, είδηση που κάνει το γύρο του κόσμου.
 
Συγκεκριμένα, σε μία ενότητα στο εγχειρίδιο ιδιοκτητών παρατίθενται τα τεχνικά δεδομένα για όλους τους κινητήρες που προσφέρονται στο μικρομεσαίο hatchback. Φτάνοντας λοιπόν στο κορυφαίο Golf R, το οποίο έκανε το ντεμπούτο του τον περασμένο Νοέμβρη με 320 ίππους και 420 Nm ροπής, υπάρχει και μία ακόμα πιο ισχυρή έκδοση. Σύμφωνα με όσα γράφονται το μοντέλο αυτό διατηρεί τον 2λιτρο τούρμπο τετρακύλινδρο κινητήρα βενζίνης, ο οποίος ωστόσο είναι ρυθμισμένος να προσφέρει 333 ίππους (245KW) και 420 Nm ροπής.
 
Έτσι αν συνδυάσουμε όλα τα παραπάνω, αλλά και τη φημολογία για την έλευση του Golf R Plus που αιωρείται στην ατμόσφαιρα εδώ και αρκετό καιρό, φαίνεται πως το εν λόγω μοντέλο, αργά ή γρήγορα θα μπορούσε να κάνει την εμφάνισή του.
 
Θυμίζουμε πως παρελθοντικά είχε ειπωθεί πως η VW σκόπευε να χρησιμοποιήσει το πεντακύλινδρο μοτέρ 2,5 λίτρων της Audi ως πηγή ισχύος για το Golf R Plus, ωστόσο εν τέλει η λύση αυτή δεν προχώρησε. Πλέον μένει να φανεί τι μέλλει γενέσθαι με την έλευση του Volkswagen Golf R Plus, το οποίο αν εμφανιστεί θα γίνει αυτόματο το ισχυρότερο Golf όλων των εποχών.

ELASTIKA 2024
moto