• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Δείτε τι λένε οι τελευταίες πληροφορίες σχετικά με τη μελλοντική γενιά του Juke.

Έρχεται το νέο Nissan Juke

3.713 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 14/12/2015

Πολλά ακούγονται για το νέο Nissan Juke τόσο για την εμφάνισή του όσο και για τα μοτέρ και τις εκδόσεις του. Τελευταίες πληροφορίες κάνουν λόγο ακόμη και για υβριδική έκδοση.

 
Πολλά είναι τα νέα που ακούγονται για τη μελλοντική γενιά του Nissan Juke, προς το παρόν με τη μορφή φημών, αλλά αυτό που τράβηξε περισσότερο την προσοχή μας είναι το γεγονός πως οι Ιάπωνες ετοιμάζουν και έκδοση range extender.

Αυτό σημαίνει πως το νέο Nissan Juke θα αποκτήσει και έκδοση η οποία θα διαθέτει τεχνολογία Pure Drive e-Power που συνδυάζει μικρής χωρητικότητας κινητήρα εσωτερικής καύσης με το ηλεκτρικό μοτέρ του LEAF. 

Διαβάστε επίσης: Hλεκτροκίνητο Nissan με range extender

Συνδυασμός ο οποίος θα αποδίδει 110 ίππους. Φυσικά όσοι θέλουν συμβατικές εκδόσεις θα έχουν αρκετές στη διάθεσή τους τόσο βενζίνης όσο και πετρελαίου. Είναι πάντως πολύ νωρίς για να ξέρουμε ακριβώς με ποια μοτέρ θα διατίθεται.

Σχεδιαστικά το μελλοντικό Juke θα δανείζεται πολλά στοιχεία από το Gripz concept, ενώ θα βασίζεται στην πλατφόρμα CMF-B στην οποία πατάνε τα νέα Micra και Renault Clio. Το μικρό crossover της Nissan αναμένεται να είναι έτοιμο στα τέλη του 2016.

Tags: NISSAN JUKE