Έσπασαν Bugatti για να κλέψουν το Rolex του οδηγού αλλά…

Έσπασαν Bugatti για να κλέψουν το Rolex του οδηγού αλλά…

2.289 Επισκέψεις στο άρθρο (24/8/2022)

Επίθεση την ώρα που οδηγούσε την Bugatti Chiron δέχτηκε ένας ιδιοκτήτης από ληστή, που είχε ως στόχο του να κλέψει το πανάκριβο ρολόι μάρκας Rolex που φορούσε!

Του την έπεσαν στην ψύχρα

Τον γύρο του κόσμου κάνει τις τελευταίες ώρες μία είδηση που έρχεται από το Ηνωμένο Βασίλειο και συγκεκριμένα το Λονδίνο, εκεί όπου ο ιδιοκτήτης μίας Bugatti Chiron έπεσε θύμα επίθεσης προκειμένου να τον ληστέψουν. Όλα αυτά την ώρα που βρίσκονταν σε κεντρικό δρόμο, με πλήθος άλλων οχημάτων και πεζών να είναι παρόντες στο σημείο.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

«Παλικάρι» το τζάμι της Bugatti Chiron

Όπως φαίνεται στα βίντεο που έχουν κάνει την εμφάνισή τους, ο ληστής πλησιάζει με το σκούτερ του την Bugatti Chiron από την πλευρά του οδηγού και με γρήγορες κινήσεις αρχίζει να χτυπάει το τζάμι του οδηγού με ένα σφυρί προκειμένου να το σπάσει. Σκοπός του, σύμφωνα με τα βρετανικά Μέσα, ήταν να κλέψει το πανάκριβο ρολόι χειρός του οδηγού, μάρκας Rolex και αξίας περίπου 130.000 ευρώ. Ωστόσο το τζάμι της Bugatti Chiron αξίας 3,5 εκατ. ευρώ,  αποδείχτηκε κάτι παραπάνω από ανθεκτικό και παρόλο που ράγισε δεν έσπασε, δίνοντας τη δυνατότητα στον οδηγό να αναπτύξει ταχύτητα και να ξεφύγει.

Και δεύτερο θύμα την ίδια ημέρα

Μάλιστα τα ξένα Μέσα υποστηρίζουν πως με τον ίδιο τρόπο νωρίτερα την ίδια ημέρα είχε κλαπεί ακόμα ένα ρολόι. Φυσικά κανείς δεν γνωρίζει αν ο ληστής θα αρκούνταν μόνο με το ρολόι του οδηγού, σε περίπτωση που το τζάμι της Bugatti έσπαγε και αποκτούσε ελεύθερη πρόσβαση στην καμπίνα. Τέλος, σημειώνεται μάλιστα πως ο αδίστακτος κακοποιός είχε στην κατοχή του και πιστόλι!

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

test center
4green