• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές
2 φωτογραφίες »

Βλέπετε το τρέχον Ford Kuga.

Ετοιμάζει Kuga ST η Ford;

2.537 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 30/10/2020

Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο στο μέλλον να υπάρξει μία πιο ισχυρή και γρήγορη έκδοση του Kuga εκπρόσωπος της Ford, βαφτίζοντας την πιθανότητα κατασκευής ενός Ford Kuga ST ως «φανταστική ιδέα».

FORD: Η νέα ηλεκτρική Ford Mustang Mach-E έφτασε! Ανακαλύψτε την.


Από μακριά έρχεται η συγκεκριμένη είδηση αναφορικά με τα μελλοντικά πλάνα της Ford, ωστόσο όντας μια παγκόσμια αυτοκινητοβιομηχανία τα νέα δεν αφήνουν όλες τις υπόλοιπες παγκόσμιες αγορές όπως για παράδειγμα αυτή της Ευρώπης. Στην προκειμένη περίπτωση έχουμε να κάνουμε με δηλώσεις του James Hughes, παγκόσμιου επικεφαλής εξέλιξης της Ford, ο οποίος μίλησε σε αυστραλιανά Μέσα για το ενδεχόμενο κατασκευής ενός Kuga ST (Escape για τις αγορές των ΗΠΑ και της Αυστραλίας).
 
Κατά τη διάρκεια της σύντομης απάντησής του ο Hughes δεν έγινε σαφής, ωστόσο δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο κατασκευής ενός Kuga ST υπογραμμίζοντας πως είναι μία «φανταστική ιδέα». Η απάντηση αυτή μπορεί στην πράξη να μην επιβεβαιώνει τη μελλοντική παρουσία του μοντέλου, ωστόσο δεν την απορρίπτει. Μάλιστα δεν είναι λίγες οι φορές που στο παρελθόν, σε αντίστοιχες ερωτήσεις εκπρόσωποι πολλών εταιρειών έχουν δώσει παρόμοιες απαντήσεις για διάφορα μοντέλα, τα οποία στη συνέχεια προστέθηκαν στη γκάμα της εταιρείας.
 
Επιστρέφοντας στο θέμα σύμφωνα με τους Αυστραλούς δεν αποκλείεται σε περίπτωση που το Kuga ST κάποια στιγμή κάνει την εμφάνισή του να εξοπλιστεί με τον τετρακυλινδρο βενζινοκινητήρα των 2,3 λίτρων που βρίσκουμε και στο Focus ST. Η ισχύς στο Focus ST έχει οριστεί στους 280 ίππους και η μέγιστη τιμή της ροπής είναι 420 Nm, όμως τα ξένα μέσα υποστηρίζουν πως για τις ανάγκες μεγαλύτερης ισχύος για το Kuga ST το μοτέρ θα αναβαθμιστεί.
 
Πλέον μένει να φανεί αν η φημολογία που έχουν αναπτύξει τα ξένα Μέσα έχει βάση και αν το Kuga ST εκτός από μία «φανταστική ιδέα» θα γίνει πραγματικότητα.

54 διαθέσιμα άρθρα για FORD  KUGA

Tags: FORD KUGA