• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές
2 φωτογραφίες »

Τα ανεξάρτητα σχέδια προέρχονται από την ιστοσελίδα autoexpress.

Ετοιμάζεται ηλεκτρικό «baby» Jeep

3.200 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 15/7/2021

Η Jeep ετοιμάζει ένα νέο μικρότερο SUV από το Renegade και ανεξάρτητα σχέδια μας δείχνουν την πιθανή εμφάνισή του, την ώρα που οι πληροφορίες αναφέρουν πως το μοντέλο θα είναι αμιγώς ηλεκτρικό.

Δεν είναι μυστικό ότι η Jeep εδώ και αρκετό καιρό σκέφτεται να κατασκευάσει ένα νέο μοντέλο που θα καθίσει στη γκάμα της εταιρείας κάτω από το Renegade, το οποίο αυτή τη στιγμή είναι το μικρότερο μοντέλο της αμερικανικής φίρμας. Παράλληλα η εταιρεία έχει ανακοινώσει επίσημα πως μέχρι το 2025 κάθε μοντέλο θα έχει μαζί του και μία ηλεκτρική έκδοση μηδενικών ρύπων. Ο συνδυασμός των δύο αυτών στοιχείων, υπαγορεύει πως όταν το νέο baby-Jeep κάνει την εμφάνισή του θα πρόκειται για ένα ηλεκτρικό μοντέλο, χωρίς όμως να έχει ξεκαθαριστεί εάν εκδόσεις με κινητήρα καύσης έχουν βγει εξ ολοκλήρου από τις σκέψεις του κατασκευαστή.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

 
Αναφορικά με την πιθανή εμφάνιση που θα έχει το νέο SUV δεν έχει υπάρξει καμία πληροφορία, ενώ η Jeep δεν έχει ακόμα ξεκινήσει να μας απασχολεί με κάποιες teaser εικόνες. Ωστόσο τα ανεξάρτητα σχέδια που δημοσιεύει η ιστοσελίδα autoexpress προσφέρουν μια ματιά, έστω και αν αυτή είναι ανεπίσημη. Στις εικόνες βλέπουμε το μικρό SUV να έχει λάβει έναν boxy σχεδιασμό, ακολουθώντας σε γενικές γραμμές τα βήματα των μεγαλύτερων Jeep.
 
Κατά το παρελθόν δημοσιεύματα από το εξωτερικό έχουν υποστηρίξει πως η πλατφόρμα που θα βασίζεται θα είναι η CMP, ένα δάπεδο που έχει χρησιμοποιηθεί ήδη από αρκετά μοντέλα του ομίλου Stellantis και μπορεί να στηρίξει και αμιγώς ηλεκτρικά συστήματα κίνησης, πέραν από τα συμβατικά με κινητήρες καύσης. Ωστόσο σε περίπτωση που οι άνθρωποι της Jeep αποφασίσουν να προσφέρουν τετρακίνηση  τότε ενδέχεται να γίνει χρήση της νέας πλατφόρμας της Stellantis, STLA Small.

Κλείνοντας να σημειωθεί πως μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει κάποια πληροφορία σχετικά με την ημερομηνία αποκάλυψης του μοντέλου, ωστόσο η φημολογία αναφέρει πως το λανσάρισμά του θα μπορούσε να γίνει στο τέλος του 2022 ή στις αρχές του 2023.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »