Η Chiron εν κινήσει.

Έτσι καταγράφηκε η Chiron στα 400 χλμ./ώρα (+vid)

2.336 Επισκέψεις στο άρθρο (1/4/2020)

Ο άνθρωπος που ήταν υπεύθυνος για την καταγραφή του βίντεο της Bugatti Chiron, το 2017, όταν έκανε το ρεκόρ στα 0-400 χλμ./ώρα, δυόμιση περίπου χρόνια μετά μας πηγαίνει πίσω από τα παρασκήνια και μιλάει για τη δεύτερη Chiron που χρειάστηκε αλλά και τον τρόπο που εργάστηκε για να φέρει εις πέρας αυτό που του είχε ανατεθεί.


Πριν περάσουμε στο σήμερα, θα κάνουμε μία πολύ γρήγορη και σύντομη αναδρομή στο παρελθόν. Το 2017 η Bugatti Chiron κατάφερε να κάνει το σπριντ 0-400 χλμ./ώρα σε 41,96 δευτερόλεπτά. Για να προωθήσει το ρεκόρ η φίρμα κατέγραψε τα πάντα σε ένα βίντεο. Αρχικά είχε γίνει μεγάλος ντόρος για τον τρόπο που κατάφερε η εταιρεία να καταγράψει το αυτοκίνητο κατά τη διάρκεια του σπριντ αφού η ταχύτητα ήταν πολύ μεγάλη, για να αποκαλύψει λίγο αργότερα πως χρειάστηκε τη συνδρομή και μίας ακόμα Chiron.
 
Φτάνοντας στο σήμερα, έρχεται στο προσκήνιο ο άνθρωπος που ήταν υπεύθυνος για όλο αυτό. Μέσω ενός βίντεο μιλάει για τη δουλειά που χρειάστηκε να γίνει, ενώ παρέχονται και κάποια παρασκηνιακά πλάνα τα οποία έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.
 
Όπως αναφέρεται στο βίντεο η δεύτερη Chiron που χρησιμοποιήθηκε εξοπλίστηκε στο πίσω μέρος με μία εγκατάσταση που ενσωμάτωνε μία μικρή κάμερα. Η εντολή που είχε ο οδηγός της ήταν να ξεκινήσει ακριβώς το ίδιο σημείο με τη μαύρη Chiron και από τη στιγμή που εξαρχής προπορεύονταν κάποια μέτρα κατάφερε να καταγράψει όλη τη διαδρομή, προσφέροντας έτσι το πιο εντυπωσιακό πλάνο του βίντεο.
 
Μάλιστα ο υπεύθυνος του βίντεο αναφέρει και ένα ευτράπελο, καθώς λέει πως αν κοιτάξουμε προσεκτικά το βίντεο στο 9:50-9:53 φαίνεται ότι η μαύρη Chiron δεν είναι καλά εστιασμένη αν και τα μοντέλα είναι σταματημένα. Αυτή η ατέλεια συμβαίνει λόγω των καυσαερίων που αυξήθηκαν λίγο πριν την εκκίνηση της λευκής Chiron που είχε ενσωματωμένη την κάμερα.
 
Εμάς πάντως δεν μας προβληματίζει αυτό. Δείτε το βίντεο
 

Hyundai
4green