Το Model 3 θα είναι το πιο προσβάσιμο μοντέλο της Αμερικανικής εταιρείας.
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το Model 3 θα είναι το πιο προσβάσιμο μοντέλο της Αμερικανικής εταιρείας.

Έτσι θα είναι το Model 3;

3.493 Επισκέψεις στο άρθρο (3/5/2017)

Το Tesla Model 3 εντοπίστηκε να κάνει δοκιμές στο Cupertino χωρίς καθόλου καμουφλάζ οπότε κάποιοι δεν έχασαν την ευκαιρία να το φωτογραφίσουν. Θα είναι αυτή η οριστική του μορφή; Θα το μάθουμε τον Ιούλιο.

Πρόσφατα δημοσιεύτηκαν στο reddit φωτογραφίες που δείχνουν το Model 3 χωρίς καθόλου καμουφλάζ και χάρη στις οποίες έχουμε πλέον μία σαφή εικόνα της εξωτερικής σχεδίασης του αυτοκινήτου.

Το επίσημο ντεμπούτο του μοντέλου θα γίνει τον Ιούλιο.

Το επίσημο ντεμπούτο του μοντέλου θα γίνει τον Ιούλιο.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Αντίθετα με τις περισσότερες διαρροές του Model 3 μέχρι σήμερα, εδώ έχουμε μια υπέροχη οπτική της εμφάνισης του αυτοκινήτου καθώς εντοπίστηκε στο Cupertino αυτό το Σαββατοκύριακο, γεγονός που θα μπορούσε να υποδηλώνει ότι η Tesla τελικά επιταχύνει τις δοκιμές σε δημόσιους δρόμους για το νεότερο και οικονομικά πιο προσβάσιμο EV .
 
Φυσικά, πρέπει να έχουμε υπ` όψιν ότι το αυτοκίνητο μπορεί να είναι απλά ένα ακόμα πρωτότυπο και ότι υπάρχει ακόμη χρόνος για τον Tesla να παίζει με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά μέχρι την επίσημη κυκλοφορία του οχήματος αυτό το καλοκαίρι.Ταυτόχρονα, αναφέρθηκε τον περασμένο μήνα ότι η Tesla θα παρακάμψει κάποιες δοκιμές όσον αφορά το Model 3 και θα προχωρήσει απευθείας στην κατασκευή αυτοκινήτων «πρόωρης αποδέσμευσης».
 
Παρ` όλα αυτά, επειδή όλα είναι πιθανά ετοιμαστείτε να μάθετε περισσότερα για το Model 3 καθώς θα πλησιάζει η επίσημη ημερομηνία λανσαρίσματος του μοντέλου τον Ιούλιο.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

NEO TRAFIC
skoda