H εικόνα teaser που δημοσίευσε η φίρμα.

H εικόνα teaser που δημοσίευσε η φίρμα.

Φέρνει νέα σκληροπυρηνική έκδοση για το Golf η Volkswagen

2.475 Επισκέψεις στο άρθρο (18/1/2022)

Η Volkswagen φαίνεται πως θα λανσάρει μια ακόμη σπορ έκδοση για το Golf, η οποία θα βασίζεται κατά πάσα πιθανότητα πάνω στο Golf R.

Έρχεται πιο ισχυρή έκδοση για το VW Golf

Mια νέα μυστηριώδης έκδοση για το Golf φαίνεται πως ετοιμάζει η Volkswagen, η οποία μάλιστα δημοσίευσε σήμερα ένα σκίτσο του αυτοκινήτου, χωρίς πάντως να μπορούμε να βγάλουμε κάποιο ασφαλές συμπέρασμα για το τι πρέπει να περιμένουμε.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Πιο ισχυρό ακόμη και από το Golf R;

Αυτή είναι μια παράξενη εξέλιξη, αφού η Volkswagen έχει ήδη παρουσιάσει μια σειρά από εκδόσεις επιδόσεων για το μικρομεσαίο της, όπως το Golf GTD, το Golf GTE και φυσικά το Golf GTI και το Golf R. Με δεδομένο πάντως, πως η φίρμα κάνει λόγο πως θα πρόκειται για ένα πολύ γρήγορο αυτοκίνητο και βλέποντας πως εξοπλίζεται με μια μεγάλη αεροτομή στο τέλος της οροφής, μπορούμε να υποθέσουμε πως θα πρόκειται για μία ακόμη πολύ ισχυρή έκδοση.

Πιο ελαφρύ και με περισσότερη ισχύ για καλύτερες επιδόσεις

Οι φήμες κάνουν λόγο πως το μοντέλο θα πρόκειται για μια «ελαφρωμένη» έκδοση του Golf R, το αυτοκίνητο δηλαδή θα διατηρήσει το ίδιο κινητήριο σύνολο (με ίσως λίγη περισσότερη ισχύ) και το σύστημα τετρακίνησης αλλά δεν θα έχει τόσο πλούσιο και hi-tech εξοπλισμό με σκοπό να μειωθεί σημαντικά το βάρος του, ώστε να εκτοξευτούν οι επιδόσεις του. Το αυτοκίνητο λέγεται πως θα βρίσκεται πιο κοντά στο έδαφος και πως θα διατεθεί σε περιορισμένο αριθμό. Συνέχεια του άρθρου >>>
OPEL NEA MONTELA
test center