Ferrari F12tdf αποχωρεί με γερανό και κολλητική ταινία!
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Ferrari F12tdf αποχωρεί με γερανό και κολλητική ταινία!

2.090 Επισκέψεις στο άρθρο (3/1/2022)

Με κολλητική ταινία ως τσιρότο για το τραυματισμένο της αμάξωμα ολοκλήρωσε το 2021 μία Ferrari F12tdf, αφού ο ιδιοκτήτης της τράκαρε παραμονή πρωτοχρονιάς του 2022!

Η τελευταία ημέρα του 2021 κόστισε ακριβά στο ιδιοκτήτη της Ferrari F12tdf

Καθόλου καλά δεν ολοκληρώθηκε το 2021 για τον ιδιοκτήτη μιας Ferrari F12tdf στην Ιαπωνία, που τράκαρε το αυτοκίνητό του στις 31 Δεκεμβρίου. Μάλιστα η εικόνα του οχήματος να μεταφέρεται από γερανό έχοντας μπόλικη κολλητική ταινία στο στραπατσαρισμένο αμάξωμά του κάνει το γύρο του κόσμου μέσω των social media, σκορπίζοντας θλίψη για την ιταλίδα καλλονή!

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Έχασε τον έλεγχο ο οδηγός

Σύμφωνα με τους χρήστες των social media που ήταν αυτόπτες μάρτυρες του ατυχήματος, ο οδηγός της Ferrari είναι ο μοναδικός που ευθύνεται για το συγκεκριμένο ατύχημα, αφού δεν εμπλέκονταν άλλα οχήματα είτε έμμεσα, είτε άμεσα. Προφανώς ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκίνητου και στη συνέχεια καρφώθηκε στα πλαϊνά προστατευτικά!

Μεγάλη ζημιά στο μπροστινό μέρος

Η ζημιά στο μπροστινό μέρος είναι εκτεταμένη, ωστόσο αν δεν έχουν πειραχθεί ζωτικής σημασίας κομμάτια του αυτοκινήτου, όπως για παράδειγμα το πλαίσιο λογικά θα μπορεί να επιδιορθωθεί. Φυσικά σε αυτή την περίπτωση ο ιδιοκτήτης θα πρέπει να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη. Συνέχεια του άρθρου >>>
MIKRA VANS LEASING
VW CRAFTER LEASEPRO