Ferrari F355 έγινε «κάρβουνο» σε test drive επίδοξου αγοραστή!

Ferrari F355 έγινε «κάρβουνο» σε test drive επίδοξου αγοραστή!

2.204 Επισκέψεις στο άρθρο (23/9/2022)

«Κάρβουνο» έγινε μία Ferrari F355 την ώρα που ο ενδιαφερόμενος της έκανε test drive για να την αγοράσει!

Συμβαίνουν και αυτά!

Απίστευτη και όμως αληθινή είναι η ιστορία με πρωταγωνιστή έναν άνδρα, ονόματι, Tarek Salah και μία Ferrari F355 που βρίσκονταν προς πώληση. Έχοντας εντοπίσει την ιταλίδα καλλονή ο Tarek Salah πέταξε από το Λος Άντζελες της Καλιφόρνια στη Μασσαλία της Γαλλίας για να δοκιμάσει το αυτοκίνητο, όντας μάλιστα ενθουσιασμένος.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Έγινε «κάρβουνο» σε χρόνο dt

Κατά τη διάρκεια λοιπόν του test drive και μάλιστα την ώρα όπου ο Tarek Salah δεν οδηγούσε το αυτοκίνητο παρά βρίσκονταν στη θέση του συνοδηγού, αντιλήφθηκε πως η Ferrari F355 έβγαζε καπνούς. Μέσα σε λίγη ώρα οι φλόγες ξεπηδούσαν από το πίσω μέρος και τελικά το ιταλικό supercar έγινε κάρβουνο!

Μύρισαν βενζίνη αλλά δεν έδωσαν σημασία

Αν και δεν είναι σαφές τι ακριβώς προκάλεσε την πυρκαγιά, ενδεχομένως το πρόβλημα να υπόκειται σε διαρροή καυσίμου. Ο Salah λέει στο βίντεο ότι μύρισε βενζίνη ενώ βρίσκονταν στον αυτοκινητόδρομο, αλλά δεν έδωσε περαιτέρω βάση. Λίγο αργότερα ένας άλλος οδηγός με χειρονομίες ειδοποίησε τους δύο επιβάτες της Ferrari πως το αυτοκίνητο καπνίζει άσχημα και έτσι σταμάτησαν στην άκρη όπου και συνέβη το μοιραίο.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Toyota
moto